Eş almalı mıyım???

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan baloncuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

baloncuk

Meraklı Üye
Gençler iyi akşamlar. Tospik 3.5 - 4 aylık bir dişi kuş. Yanına erkek kuş alsam olur mu. Bana olan alışkanlığını kaybeder mi

Gençler iyi akşamlar. Tospik 3.5 - 4 aylık bir dişi kuş. Yanına erkek kuş alsam olur mu. Bana olan alışkanlığını kaybeder mi
Size olan ilgisini eş alınca azaltacaktır onunla ilgilenmek için. Ben dişi kuşuma 11 aylıkken aldım eşini. Siz de 8 aylık veya üstünde olduğunda almanızı tavsiye ederim. Çünkü eş olabilecek ve yavru yapabilecek erişkinliğe 8 aylıkken veya üstünde erişiyorlar.

Alışkanlığını kaybetmez ama daha çok eşiyle ilgilenir.

Peki daha yaşı küçük mü sence
Bence küçük. Çünkü dediğim gibi en iyi 8 aylıkken ve üstü olan kuşlar eş olabiliyorlar. Benim fikrim eğer eş alırsanız iyi bakabilecekseniz eş almanız çünkü kuşları üreme haklarından alı koymayı doğru bulmuyorum.

Bence küçük. Çünkü dediğim gibi en iyi 8 aylıkken ve üstü olan kuşlar eş olabiliyorlar. Benim fikrim eğer eş alırsanız iyi bakabilecekseniz eş almanız çünkü kuşları üreme haklarından alı koymayı doğru bulmuyorum.
Kesinlikle üreme hakları elinden alınmamalı. Zaten gözüm gibi bakıyorum. Ama çok üzülüyorum başka kuşların sesini duyunca oradan oraya koşup ötüyor. Kendimi onun yerine koyup üzülüyorum

Kesinlikle üreme hakları elinden alınmamalı. Zaten gözüm gibi bakıyorum. Ama çok üzülüyorum başka kuşların sesini duyunca oradan oraya koşup ötüyor. Kendimi onun yerine koyup üzülüyorum
Büyüdüğünde kızgınlık döneminde bir eş alırsınız, o zamana kadar sıkılmaması için salıncak ve diğer oyuncaklarla vakit geçirmesini sağlayabilirsiniz. Oyuncakların mümkünse tahta olmasına dikkat edin ki sağlığı yerinde olsun kuşun :)

Geri