Resul OZYAMAN
Emektar Üye
öncelikle herkese merhabalar Muhabbet kuşum 1 hafta önce az poposunu ıslıyordu ve kuruyordu bu aralar dışkısı %60 sıvı ve poposunun 1-2 cm tüyü ya dökülmüş yada ıslanmış ve kurumuş ıslanıp kuruyan fazla kısmı yok dökülmüş tahminimce kuş eski yerinde (2-3 hafta önce değiştirdim yerini) dişiye durmadan kur yapar ve öterdi ama şimdi ne kur nede ötmek fazla öttüğünü görmüyorum bazen sabahları ötüyor ve kuş sabah akşam hep gözlerini kapamış dinleniyor durmadan dişi kuş ise hep canlı tüyde şuan dişi kuş ama hiç belli etmiyor(çok tüy döküyor tüyde yani) enerji olarak dişi kuş durmadan normal şekilde erkek ise durmadan gözlerini kapamış ve uyuyor birde önceden varmıydı bilmiyorum dişide yok sadece erkek de var ama poposunun hemen üstünde su kesesi gibi bir şey var ve şişik yumuşak su var sanki içinde normal şeymi dişide baktım yok sanki ?
erkek kuşun popo tüyleri bu şekilde dişini ise hiç belli olmuyor çok tüyü var maşallah
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:59 -->-> Daha önceki mesaj 22:54 --
Bu arada Su kesi gibi içinden şiş olan bölge burası normal mi şiş olması ?
erkek kuşun popo tüyleri bu şekilde dişini ise hiç belli olmuyor çok tüyü var maşallah
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:59 -->-> Daha önceki mesaj 22:54 --
Bu arada Su kesi gibi içinden şiş olan bölge burası normal mi şiş olması ?