E
emrekbra
Guest
merhabalar 7 aylık bir erkek kuşum var.bana çok alışkındır,ama bu aralar cok agresifleşti....laptop ın mouse tuşları aynalı gibi.orda kendını gorüyor ve gaga vuruyor.ben değince elimi kuvvetlı ısırıyor buna cözüm?ayrıca dolabım aynalı dolabı acmaya yarayan kulpuna konuyor kendıne bakıyor felan ordan da ayrılmak ıstemıyor?bu 2 soruma cevaplarınız lutfen....şimdiden teşekkürler
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:40 -->-> Daha önceki mesaj 02:25 --
Arkadaşlar acaba çok mu kızıştı dişimi istiyor ama ben dişi almak istemiyorum....
ayrıca şunu sormak istiyorum..dişi alırsam yine kafesleri hep açık olacak odamda,çünkü tek yaşıyorum.eskisi gibi gelmez mi yanıma?
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:40 -->-> Daha önceki mesaj 02:25 --
Arkadaşlar acaba çok mu kızıştı dişimi istiyor ama ben dişi almak istemiyorum....
ayrıca şunu sormak istiyorum..dişi alırsam yine kafesleri hep açık olacak odamda,çünkü tek yaşıyorum.eskisi gibi gelmez mi yanıma?
Moderatör tarafında düzenlendi: