benim felç olan kuşuma b vitamini ve kalsiyum veteriner vermişti. kendisi küçük şişelere koymuştu. ağzına damlatıyodum. o yüzden bilemiyorum. kliniklerde kanatlılar için b vitamini sorarsanız tavuk güvercin için falan varsa ondan kullanabilirsiniz agzına bir damla. ama vardır diye düşünüyorum b vitamini sıvı şekilde. olmadı benexol kullanabilirsiniz beşeri ilaç. ama ölçüsü vs. hakkında bi bilgim yok malesef. veterineri karalamak olmasın ama çok da dinlemeyin. çünkü kuşlardan anlayan doktor bir elin parmağı kadar. bol bol egzersiz yaptırın bence. kuşun daha net fotoğraflarını da atın. kanatlarını elinizle açıp kanat fotoğrafı, dışkısının da fotoğrafını atın. tüy diplerine bakın.hiç mi tüy yok, yoksa kapsül gibi bişey var mı? kan var mı tüy diplerinde falan.dediğim gibi tüy çıkarmayla alakalı sorunu da varsa başka bir hastalık olabilir ya da bi vitamin, aminoasit falan fazla eksiktir vücudunda o yüzden böyle olmuştur.
@Selçuk YÜKSEL bey hastalıklar vs konusunda daha tecrübeli yardımcı olabilir size. geçmiş olsun