M Msasa Yeni Üye Katılım 10 Ağu 2018 Mesajlar 52 Tepkime puanı 15 12 Eyl 2018 #1 2 hafta önce diazyme 256 aldım. Kuşum düzenli veriyorum. Fakat hoş olmayan Bi kokusu var. Bu koku normal mi yoksa ürün bozuk mu
2 hafta önce diazyme 256 aldım. Kuşum düzenli veriyorum. Fakat hoş olmayan Bi kokusu var. Bu koku normal mi yoksa ürün bozuk mu
Ç çıtırımm Yeni Üye Katılım 12 Eyl 2018 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 12 Eyl 2018 #2 Normaldir, çok fazla da kullanmayın belki ondan da kokusu yoğun geliyor olabilir
M Msasa Yeni Üye Katılım 10 Ağu 2018 Mesajlar 52 Tepkime puanı 15 12 Eyl 2018 #3 çıtırımm' Alıntı: Normaldir, çok fazla da kullanmayın belki ondan da kokusu yoğun geliyor olabilir Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler cevap için. Suya koyunca pek hissediliyor koku kutunun kapağını açınca geliyor.
çıtırımm' Alıntı: Normaldir, çok fazla da kullanmayın belki ondan da kokusu yoğun geliyor olabilir Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler cevap için. Suya koyunca pek hissediliyor koku kutunun kapağını açınca geliyor.
R ResurrectionOnur Meraklı Üye Katılım 6 Tem 2018 Mesajlar 181 Tepkime puanı 43 12 Eyl 2018 #4 Evet geçen gün benim de dikkatimi çekti. Hatta atacaktım bozulmuş diye iyiki atmamışım. Garip bir kokusu var ürünün. Suda kokusu olmuyor fakat kapağını açınca gelen bir koku mevcut.
Evet geçen gün benim de dikkatimi çekti. Hatta atacaktım bozulmuş diye iyiki atmamışım. Garip bir kokusu var ürünün. Suda kokusu olmuyor fakat kapağını açınca gelen bir koku mevcut.
M Msasa Yeni Üye Katılım 10 Ağu 2018 Mesajlar 52 Tepkime puanı 15 12 Eyl 2018 #5 Bende atmayı düşündüm sonra mayanın, ekşi yoğurdun falan da çok hoş kokmadığı geldi aklıma Bi sorayım dedim
Bende atmayı düşündüm sonra mayanın, ekşi yoğurdun falan da çok hoş kokmadığı geldi aklıma Bi sorayım dedim