Mehmet1322
Yeni Üye
Hareketli herhangi bir sorun yokBence sorun yok. Uyuma şekli o şekilde olabilir, benim kuşlarım da kafalarını sırtlarına gömerek uyurlar. Önemli olan gün içinde hareketli mi, yem yemesi vs nasıl bunlar.
Fakat bu günlerde hava cok sıcak ve yolculuk yapıyoruz bayram vs dolayisiyla multivitamin mi yoksa b vitamini takviyesi mi yapmaliyimBence sorun yok. Uyuma şekli o şekilde olabilir, benim kuşlarım da kafalarını sırtlarına gömerek uyurlar. Önemli olan gün içinde hareketli mi, yem yemesi vs nasıl bunlar.
Multivitamin kullanabilirsiniz. Haftada bir uygun bence. Bunun yanında taze meyve sebze ile destekleme yapın.Fakat bu günlerde hava cok sıcak ve yolculuk yapıyoruz bayram vs dolayisiyla multivitamin mi yoksa b vitamini takviyesi mi yapmaliyim
Kuşu üşütmüş olabilirsin cereyanda kalmış olabilir, eğer öyleyse vitamin damlat suluğuna.
Bayram telasindan yazamadim üşütmemiş vitamin verdim suanda normal durumucvp yazmamışsın ama üşütmediğinden eminsen bakteri sorunu olabilir, çünkü normal değil dışkısı elma sirkesi damlat suluğuna. vitamin olarakta polivit öneririm, 2 haftada 1 ideal olan.