Ahmet Sevim4321
Yeni Üye
Youtubede bi kanalda görmüştüm doğal antibiyotik suyunun yarısına sarımsak suyu diğer yarısına normal su bu sarımsaklı sudan yapsam olurmuStres olabilir anlık mod değişimi olabilir vs. Gözleme devam edin. Taze meyve sebze verin. Elinizle kuşa uzatın veya kafese asın. Tuzsuz ve yağsız haşlanmış patates dilimini de kuşa uzatabilirsiniz veya ezerek mama yapın.
Yapabilirsiniz fakat onun bir tarifi bir oranı var ona bakın oranı fazla kaçırmayın. Nette var.Youtubede bi kanalda görmüştüm doğal antibiyotik suyunun yarısına sarımsak suyu diğer yarısına normal su bu sarımsaklı sudan yapsam olurmu
5.günü kafesi açtığımda çıkmıyor ama ben çıkardığımda enerjisi geliyo uçmaya çalışıyo falan daha yedirmedim patates acaba yem mi bayat yeni yem alcam patetesun bi zararı olmaz deme nasıl yedircem patatesi eziptemi vercemKafes kapısını açtığınızda çıkmıyor mu? Ya da siz onla ilgilenirken enerjisi yerine gelmiyor mu? Tuzsuz ve yağsız patates yedirmeyi denediniz mi? Evdeki kaçıncı günü?
Zararı olmaz. Yemini de kapalı pakette satılan markalı yemlerden alın. Ezip de verebilirsiniz ya da bir tuzsuz yağsız haşlanmış patates parçasını kuşa uzatabilirsiniz.5.günü kafesi açtığımda çıkmıyor ama ben çıkardığımda enerjisi geliyo uçmaya çalışıyo falan daha yedirmedim patates acaba yem mi bayat yeni yem alcam patetesun bi zararı olmaz deme nasıl yedircem patatesi eziptemi vercem
Demin verdim patates daha sulu dışkılamaya başladı korkudanmı bilmiyom ama bu kuş hasta gibi artık uğraşamıcam bu sahtekar kuşçular atıyo bi köşete kuşları ve tedavide etmiyo görmüşütüm 4 tane hasta kuş vardı biride bu herhaldeZararı olmaz. Yemini de kapalı pakette satılan markalı yemlerden alın. Ezip de verebilirsiniz ya da bir tuzsuz yağsız haşlanmış patates parçasını kuşa uzatabilirsiniz.
Götürdüm aldığım yere kemiğine baktı sert dedi kuruluk hadtalığımı ne dedi veteriner de bi sorun olmadığını söyledi ama 2.götürdüğümde değiştirdiler ve sonunda kendimize küfür ettirdikDemin verdim patates daha sulu dışkılamaya başladı korkudanmı bilmiyom ama bu kuş hasta gibi artık uğraşamıcam bu sahtekar kuşçular atıyo bi köşete kuşları ve tedavide etmiyo görmüşütüm 4 tane hasta kuş vardı biride bu herhalde
Şuan atamam ama diğer kuşun göğüs kemiği baya çıkmıştı ortaya kuruma hastalığımı vardı gerçektenİnşallah diğer kuşla petshoptakiler ilgilenir, kuş yaşar.
Dışkı fotoğrafı atar mısınız?