gecekondu1910
Yeni Üye
Yem açık yem olmadığı ve bayat son kullanma tarihi geçmiş yem olmadığı sürece markalara fazla takılmayın. Kuşta herhangi bir anormal durum varmı dışkısındaki yem haricinde ?Kum yoktu quik kum koydum yeminide euro gold du degistirip quik aldim ins gecer tesekkur ederim
Kumsuz 7 yıl iyi dayanmış kuşunuz. Mutlaka kullanın! kafesten eksik etmeyin.Yediklerini sindirmesi için ihtiyacı var.Evet insallah boyle gider ya yemde sikinti vardi yada kum koymadim kuma ihtiyac duyuyor artik 7 yildir hic kullanmamistim bilemedigimden dolayi
Doğrudur size karşı demiyorum ama ülkemizde evcil hayvanlara pek gereken değer ve önem verilmiyor gerek petshoplar olsun gerek veterinerler olsun BİRÇOĞU sadece maddi açıdan değerlendiriyorlar ve bilinçsizce işlerini yapıyorlar. Ayrıca halkımızda da (daha çok yaşı büyük olanlarda) ne gerek var,o kadar para harcıyorsun ,sana ne yararı var gibisinden evcil hayvanlra hep ön yargılı yaklaştıklarından gereken seviyede olduğumuzu düşünmüyorum ülke olarak ama artık yavaş yavaş teknoloji ve yeni nesille birlikte bu durum değişiyor gibi artık.Maalesef kuş bakiminda mantik yemini ver suyunu ver kimse demez kum falan diye bizde bilemediginizden hep yem su verdik cok sukur simdiye kadar bi hastaligi olmadi ama cok severiz bizi gorunce saga sola kosar gelmek icin
Hmm kötü olmuş be kadar süredir ishal ve tedavi uyguladınızmı ?4 5 ay oncede 2 tane yavru aldık ama maalesef disi kusumuz ishal iyilestiremedik ondan sonra ayirdim 2 sini su an