Dışkıda yem sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Zuhalz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Zuhalz

Yeni Üye
Merhaba kuşumun dışkısında yem oluyor ve bazen rengi değişiyor şeklinde ve formuda bir sorun yok bu durum beni tedirgin ediyor.Dal darıdan diye düşündüm ancak yemediği zamanlarda da oluyor. Probiyortik kalamar kemiği ve kum kullanıyorum.Bu konuda bana yardımcı olun ne yapabilirim başka

Kuşla ilgili detaylı bilgiler verin. Kaç yaşında ? Ne zamandan beri sizde ? Başka kuş var mı ? Evde başka evcil hayvan var mı ?

Kuşum 2 yaşında 6 aylıkken sahiplendim. Evde sadece 1 kuşum var.Başka evcil bir hayvanım yok.Herhangi bir hastalık geçirmedi.

Probiyotik olarak ne kullanıyorsunuz ? Başka takviye kullanıyor musunuz ? Dışkısında ne zamandan beri sindirilmemiş yem görüyorsunuz ? Kuşun beslenmesiyle alakalı her şeyi yazın. Ve dışkı resmi, kuşun videosunu paylaşın.

Diazyme ve mutivitamin başka birşey kullanmıyorum. 2 haftadır ara ara dışkıda yem sorunu oluyor. Kapalı paketlerde satılan yemlerden kullanıyorum haftada 2 ya da 3 defa dal darı 2 defa yulaf kullanıyorum Şu anda yok dışkısında yem yok olduğunda paylaşırım.Enerjik ve hareketli olumsuz bir durumu yok.

Diazyme ye ek olarak başka bir probiyotik daha almanızı öneririm. Mesela kanatlıoil prozim plus. Veya smart prolive veya enterobac. Üçünden biri olabilir. 4-5 gün üstüste iki probiyotiği karıştırarak verin ve gelişmeleri yazın.
Kullandığınız vitaminin hangisi olduğunu yazmamışsınız ama.

Geri