Çok canlı hareketli konuşması ve her zaman ki gibi neşesi yerindeKuşun fotoğrafını ekler misiniz? Canlılığı nasıl?
Vermedim yani sadece dışkı sorunu olduğu zaman probiyotik verdim daha önce mutluvitamin ve mama ile destek veriyordumKuşa probiyotik verdiniz mi bu dışkıdan önce?
Yok havuc yemişti o yüzden sarardı kusma yok 1 ay önce böyle oldu dışkı flagly kullandım 5 gün sabah akşam üstüne probiyotik sonra geçti düzeldi dışkı 10 15 gün geçti üstünden 4-5 gündür böyle yine sirkeli su veriyorum şuan ama düzelme yok dışkı aynı dediğim gibi neşesi konuşması yerindeDışkılar hep böyle mi bir de kuş kusuyor mu? Ağız kenarları kusmuktan dolayı sararmış sanki.
Yok havuc yemişti o yüzden sarardı kusma yok 1 ay önce böyle oldu dışkı flagly kullandım 5 gün sabah akşam üstüne probiyotik sonra geçti düzeldi dışkı 10 15 gün geçti üstünden 4-5 gündür böyle yine sirkeli su veriyorum şuan ama düzelme yok dışkı aynı dediğim gibi neşesi konuşması yerinde
Peki bu verilen ilac antibiyotik mi çünkü ben burda sağlık ocağına yazdırmak isteyince yazmıyorlar veterinerde kanatlılarda bakamam diyor nasıl temin edebilirimDışkı bence normal değil. Kuşa iç parazit yapılsa iyi olur. SITRAKS 40 mg/5 ml 30 ml şurup (Levamizol Hcl) alın. Tam dolu suluğa 3-4 damla damlatın. Bu ilacı 3 gün uyulayın. Arkasından 1 gün probiyotik ve 1 günde multivitamin verin.
Kuşta hiç birşey olmasa bile düzenli olarak 6 ayda bir (en az yılda bir) iç parazit yapılması gerekiyor.
Peki bu verilen ilac antibiyotik mi çünkü ben burda sağlık ocağına yazdırmak isteyince yazmıyorlar veterinerde kanatlılarda bakamam diyor nasıl temin edebilirim
Bunu şimdi çektim
Hayır antibiyotik değil eczaneden kolayca temin edebilirsiniz.
Resim görünmüyor. Yeniden yükleyin.
Peki tamam yarın alıp kullanıcam kaç saatte bir tazelemem lazım suyu peki ilaç bitiminde tekrar yazicam posta son durumu bu sabahki hali şuan da aynı değişiklik yok hala neşeliHayır antibiyotik değil eczaneden kolayca temin edebilirsiniz.
Resim görünmüyor. Yeniden yükleyin.
Peki tamam yarın alıp kullanıcam kaç saatte bir tazelemem lazım suyu peki ilaç bitiminde tekrar yazicam posta son durumu bu sabahki hali şuan da aynı değişiklik yok hala neşeli
Tamamdır teşekkür ederimGünlük tazelemen yeterli. Tedaviden sonra güncel dışkılarıda eklemeyi unutma. Geçmiş olsun...
Tamamdır teşekkür ederim
Verdiğiniz ilacı kullandım bugün dışkı böyleGünlük tazelemen yeterli. Tedaviden sonra güncel dışkılarıda eklemeyi unutma. Geçmiş olsun...
Verdiğiniz ilacı kullandım bugün dışkı böyle
Birkaç dışkı fotosu daha eklermisin. Duruma göre koksidiyoz tedaviside önericem.