Valla dışarıda uçarken elime dışkısını yaptı dışkının ucundaydıYem dışkıda mı yoksa dışkıya yem mi yapışmıştı? Gözlem yaparak anlayabilirsiniz.
Şu an inanılmaz üzgün ve endişeliyim ciddi birşeymi perşamba ya da cuma veterinere götürücektim rutin kontrol için veterinerimiz şehirdışında perşembe gelicek o zamana kadar bişey olurmu acil bir durum muValla dışarıda uçarken elime dışkısını yaptı dışkının ucundaydı
Şimdi 2 kere daha dışkı yapmış onlarda bişi yokTelaşlanmayın acil bir durum değil, perşembeye kadar içinizi ferah tutun. Rutin kontrollerinizi aksatmayın.
Devamındaki dışkılar normalse dediğim gibi strese gerek yok.Şimdi 2 kere daha dışkı yapmış onlarda bişi yok
Ben bundan önceki kuşumu kaybettim çok uğraştık iyileştirmek için tam iyileşmişken Metal zehirlenmesi yaşadık sonunda kaybettik o yüzden gözüm hep üstünde uçması konuşması herşeyi yerinde çok haraketli maşallah ama en ufak bir dışko değişikliğinde endişeleniyorum ama yem çıkınca çok korktum
Bugün sabahtan beri yaptığı dışkılarda da 1 tane 1 tane çıkıyorDevamındaki dışkılar normalse dediğim gibi strese gerek yok.
Tohum yemle besleniyor hergün değil ara ara meyve veriyorum suyu günlük değişiyor yeşillik vermedin henüZ kumu var arada yulaf ve dal darı veriyorum haraketkerinde ve enerjisinde bir sıkıntı yok ama çok kötü bir durum mu perşembe veterinere gidicek perşembeye kadar bişey olmaz dimi veterner şehir dışında perşembe gelicekteNasıl besliyorsunuz..Mesela suyu günlük tazeliyor musunuz ya da hergün yeşillik veriyormusunuz. Meyve ve sebzeyle kuşu hergün darlamayın eğer bunu yapıyorsanız
Kumu yediğini görüyorum kullandığımız kumun resminide aşağıdakiSorunu sindirimle alakalı olabilir.Şimdi şöyle de birşey var.Kumu var demişsiniz ama kuşun, kumu yediğini gördünüz mü? Ayrıca kullandığınız kum grit kum olsun..Çok daha faydalı sindirim sistemi açısından.
Birde bu kumun arkasında taban kullanımlarında yazıyor tabanınada mı bu kumu dökücez acabaSorunu sindirimle alakalı olabilir.Şimdi şöyle de birşey var.Kumu var demişsiniz ama kuşun, kumu yediğini gördünüz mü? Ayrıca kullandığınız kum grit kum olsun..Çok daha faydalı sindirim sistemi açısından.
Nasıl oldu dışkısı? Benim 3 aylık erkek var. Yaklaşık 3-5 gündür sindirilmemiş yem dışkılıyor benimki de. Veteriner yavru olduğundan normal dedi ama kuruma olmuştur diye çok korkuyorum ben de. İnternetten araştırdığımda kuruma hastalığı çıkıyor.Bugün sabahtan beri yaptığı dışkılarda da 1 tane 1 tane çıkıyor
Ara ara dışkısında tek tek çıkıyorr perşembe veterinere gidicek bakalımNasıl oldu dışkısı? Benim 3 aylık erkek var. Yaklaşık 3-5 gündür sindirilmemiş yem dışkılıyor benimki de. Veteriner yavru olduğundan normal dedi ama kuruma olmuştur diye çok korkuyorum ben de. İnternetten araştırdığımda kuruma hastalığı çıkıyor.