Burada yem yok. Bu dışkı kötü değil.Dışkı böyle gün içinde yemli çıkıyordu direk şimdi böyle olmuş kötü mü bu
Burada yem yok. Bu dışkı kötü değil.
Düzelmiyor zaten ne yaptıysam bıraktım kendi haline 130 TL ilaç parası verdim malesefBu dışkılar ise kötü.(yemli dışkı) diğer konunuzu hatırlıyorum ordan devam edin isterseniz konu dağıldı çünkü ve gelişmeleri anlayamıyoruz.
Yok valla ondan hiç yemiyor öle duruyo normal yem onlar. Her gün başka parça koyuyorum onu dayemleri sindiremediklerini düşünüyorum ama dışkıdaki o yemler dal darı daki yemlere benziyor dal darıyı çıkartmanızı öenririm eğer kuşun yaşı küçükse
Probiyotik ne oluyor işte nasıl hazırlanıyor nasıl vercem şu içmiyor şırıngayla vercem korkuyorum boğulur diyeProbiyotik kullanın. Sindirimsel bir durumu var kendi haline bırakmayın.
Hocam birde kuşun kafesinde kuş kumu varmı sindirimi kolaylaştırırProbiyotik ne oluyor işte nasıl hazırlanıyor nasıl vercem şu içmiyor şırıngayla vercem korkuyorum boğulur diye
Onuda deniycem abiHocam 1 çay kaşığı tam dolu suluğa ev yoğurdu koyun inş geçer içmezse şırıngayla verin eğer yapamam diyorsanız petshopa götürün kuşu o versin yoğurtlu suyu
Varda yemiyor kiHocam birde kuşun kafesinde kuş kumu varmı sindirimi kolaylaştırır
Tm dır hocamVarda yemiyor ki