okandogan17
Yeni Üye
- Katılım
- 5 Haz 2019
- Mesajlar
- 10
- Tepkime puanı
- 2
Ben salmonelladan supheleniyorum ama sizce?Dışkı normal gelmedi bana. @Hayvansever03 dostum konuya bakabilir misin acaba
Valla isin ilginc tarafi kusta gozlemledigim hic bi sorun yok. Bugun 2 saat falan izledim ancak bir sorun goremedim. Aklima tek bisey geliyo ben bu kuslara diazeym 256 verdim onuda alirken acikta gram olarak aldim sularina koydum. Ondan birkac gun sonra boyle oldu diski. Acaba diazeym tarih mi gecti bu olabilirmi ?Kuşun hastalığa dair belirtileri neler yazar mısınız? Durgunluk, kusma, nefes alamama vs nelerş var?
O zaman probiyotiği bırakıp gözlemleyin ve buraya yazar mısınız?Valla isin ilginc tarafi kusta gozlemledigim hic bi sorun yok. Bugun 2 saat falan izledim ancak bir sorun goremedim. Aklima tek bisey geliyo ben bu kuslara diazeym 256 verdim onuda alirken acikta gram olarak aldim sularina koydum. Ondan birkac gun sonra boyle oldu diski. Acaba diazeym tarih mi gecti bu olabilirmi ?
Tamam Tesekkur ederim.O zaman probiyotiği bırakıp gözlemleyin ve buraya yazar mısınız?