Batuhan mert
Yeni Üye
Çiftin dışkısı bana kalsa sağlıklı dışkı derim pek anlayamıyorum eski tarz saman kağıdı acaba bütün suyu emdi de ondan mı böyle bilemedim sormak istedim
Teşekkürler patates haşlıyorum şuanBana sulu geldi. Bugün haşlanmış patates yedirin. @Selçuk YÜKSEL bakabilir misiniz?
Tuzsuz şekilde sade yapın.Teşekkürler patates haşlıyorum şuan
Tam olarak nasıl vericem patatesi araştırdım bulamadımTuzsuz şekilde sade yapın.
Haşlayın, kabuksuz şekilde ezin ve yedirin.Tam olarak nasıl vericem patatesi araştırdım bulamadım
Tamamdır teşekkürler daha önce hiç vermedim inşallah yerlerHaşlayın, kabuksuz şekilde ezin ve yedirin.
Yerler merak etmeyinTamamdır teşekkürler daha önce hiç vermedim inşallah yerler
Yedi benimkiler biraz üsttenKatılmıyorum benimkini haylaz yememişti [emoji16][emoji23]
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Koku var mı dışkıda ?Ekli dosyayı görüntüle 24022 İlk resimler önceki haliydi temizledim sabah şuan da böyle
Pek bi koku yok hocam normalden ayırt edilen bi koku yok yaniKoku var mı dışkıda ?
Prebiyotik fazla kaçmış gibiPek bi koku yok hocam normalden ayırt edilen bi koku yok yani
Probiyotik olarak bişey vermedim ama daha doğrusu mamalarına 12 vitaminli arı marka pirinç unu galeta unu ve keçi boynuzu tozu habuç yumurta şeklinde veriyorum son iki haftada 4 kere bu malzemelerde mi var acaba probiyotikPrebiyotik fazla kaçmış gibi
Probiyotik olarak bişey vermedim ama daha doğrusu mamalarına 12 vitaminli arı marka pirinç unu galeta unu ve keçi boynuzu tozu habuç yumurta şeklinde veriyorum son iki haftada 4 kere bu malzemelerde mi var acaba probiyotik
Yarım yumurta yarım havuç 1 çay kaşığı prinç unu olarak veriyorum ama nerde hepsini yiyecekler keşke yeseler ama üstten üstten az yiyorlar yarısını bile yemiyolar yani sonrada saat dolduğuniçin çıkartıyorum mamayıYok o malzemelerde olmaz da princ unu ne kadar veriyorsunuz ve hepsini yiyorlar mi
Haşlanmış patates+ Suyuna Vitamin takviyesi yapabilirsinizEkli dosyayı görüntüle 24022 İlk resimler önceki haliydi temizledim sabah şuan da böyle