Dişi kuşumun gözünün altı sanırım biraz kızarmış sebebi nedir

Hakan0106

Yeni Üye
15 günde bir 4 damla vitamin damlatıyorum sularına mamaları vitakraft aynı şekilde vitaminli mama daldarı veriyordum biraz kilo aldılar vermeyi kestim ve bugün dişi kuşumun gözünde kızarıklık fark ettim emin değilim tabi fotoğraflarını koyuyorum siz söylerseniz iyi olur bir hastalığı varsa müdahale edelim hemen

2mKUx.jpg

enerjisi yerinde bu arada bilginiz olsun kapıları açık oyun oynuyorlar ama yine de bir hastalığı varsa anlayalım tedavilerini bir şekilde yapalım riske girmeye gerek yok

Fotograf beni yanıltmadıysa ciddi bir problem yok gibi duruyor. Eğer gün içinde dışarıya çıkıp uçma ihtimalleri yoksa kafesleri geniş olmalı uçabilmeliler. Ayrıca 15 günde bir 4 damla vitamin vermekle hiç vermemek arasında fark yoktur. Haftada 2 kez yarım suluğa 3 damla katarak verin. Ayrıca probiyotik edinin mutlaka. Enzimlerde içerdiğinden emin olun.

Fotograf beni yanıltmadıysa ciddi bir problem yok gibi duruyor. Eğer gün içinde dışarıya çıkıp uçma ihtimalleri yoksa kafesleri geniş olmalı uçabilmeliler. Ayrıca 15 günde bir 4 damla vitamin vermekle hiç vermemek arasında fark yoktur. Haftada 2 kez yarım suluğa 3 damla katarak verin. Ayrıca probiyotik edinin mutlaka. Enzimlerde içerdiğinden emin olun.
tamamdır bundan sonra haftada 2 kez vitamin damlatacağım kafeslerinin büyük olmasına gerek yok dediğim gibi odanın içine salıyorum 8 saat oyun oynayıp uçuyorlar sonrasında gece olduğu için kapatıyorum bazen uyurken uçuyorlar sebepsiz yere duvarlara çarpıyorlar yuvalıkları vesaire takılı zaten teşekkürler selçuk hocam

Bu arada unuttum söylemeyi dal darıyı bitirene kadar haftada yarım dal darı verin. Bitince de bir daha almayın.

Geri