Disi kusum ne zaman yumurtlama donemine girer

Muhammed Andıç

Yeni Üye
2aylikken bir disi kus aldim 2.5 aylikken kafasini duvara vurdu kısmi felc kaldi suan 13 aylik zar zor toparladim yurumesinde ve ucmasinda pek bi problem yok fakat büyümüyor küçük kaldi
Onunla beraber bi erkek te almistim eslestiler iyi anlasiyolar fakat disi istemiyor buyumesine ve gelismesine naskl yardimci olabilirim ne zaman yumurtlama donemine girer?
Teşekkürler.

2aylikken bir disi kus aldim 2.5 aylikken kafasini duvara vurdu kısmi felc kaldi suan 13 aylik zar zor toparladim yurumesinde ve ucmasinda pek bi problem yok fakat büyümüyor küçük kaldi
Onunla beraber bi erkek te almistim eslestiler iyi anlasiyolar fakat disi istemiyor buyumesine ve gelismesine naskl yardimci olabilirim ne zaman yumurtlama donemine girer?
Teşekkürler.
Bu saatten sonra büyümez. Onlara probiyotik, Multi vitamin ve multi amino asit takviyesi verin. yumurta için en az 8 aylık falan olması gerek.

Kuşların bir fotoğrafını videosunu paylaşın. Dişi kuşunuzda nörolojik travma olmuş ve bundan sonrasında da gelişim olmayabilir.
Aslında kuş ölebilirdi de çünkü büyük bir olay geçirmiş ölmemiş ama felç kalmış bu da sinir sisteminde hasara neden olduğunu gösteriyor.
Kuşun videosunu ve beyaz peçete üzerine yaptığı 6-7 tane yeni dışkısının fotoğrafını paylaşır mısınız.
Video için streamable.com sitesini ,fotoğraf için hızlıresim com sitesini kullanabilirsiniz

Geri