Dişi kuş kur yapar mi

cbc

Yeni Üye
8 ay önce erkek kusuma es aldım eve gelir gelmez eğildi çiftleşmek istedi bizim erkek acemi üstünde öttü,düştü vs olmadı o gün bugün dişi yi bir daha öyle görmedim ama es oldular yem kusma kaşıma hepsi var kavga bile hiç yok
Dişi ilk günden beri yuvaliga girmiyor ama kafes tabanındaki diskilari kemirim yigiyor
Dişi erkek gibi boyun hareketleri vs yapıyor ara ara hızlı kanar çırparak uçuyor kafesin içinde
Ama ciftlesmiyorlar
Erkek zaten full kur yapıyor ayak atıyor gagasi ile dokunuyor kafes telleri ile konuşuyor vs
Umut var mı ciftlesir mi bunlar
Çok iyi bir çift gibi gözüküyorlar iyi anlaştıkları belli ama hareket yok disinin ceresi kahverengi olmaya başladı yavastan

Günlük kesintisiz 12 saat güçlü ışıkta kalsınlar ve ara ara youtubeden çiftleşme sesi dinletin. Mekanlarını değişmeyin 👍

Günlük kesintisiz 12 saat güçlü ışıkta kalsınlar ve ara ara youtubeden çiftleşme sesi dinletin. Mekanlarını değişmeyin 👍
Aslında evet çok loş bir ortamdalar güçlü ışık derken bunu nasıl sağlamalıyız bir de ikiside ciftlesme belirtisi gösteriyor aslında disi bile boyun sallayıp kur yapıyor erkek ayak atıyor ama neden ortak bir noktada bulusamiyorlar anlamıyorum

Aslında evet çok loş bir ortamdalar güçlü ışık derken bunu nasıl sağlamalıyız bir de ikiside ciftlesme belirtisi gösteriyor aslında disi bile boyun sallayıp kur yapıyor erkek ayak atıyor ama neden ortak bir noktada bulusamiyorlar anlamıyorum

Evet dişi kuşlar da kur yaparlar,erkekler gibi kafa sallar ve göz bebekleri de küçülür. Çiftleşmek istediğinin belirtisi olarak kuyruk kaldırırlar. Tamamen kızışınca çiftleşme gerçekleşebilir. Çiftleşme dişi kuşa bağlıdır.

Yuvaliga neden girmez sanki kefes tabanına hazırlık yapıyor gibi sürekli kafesin tabanında

Geri