P ProSaidPro Yeni Üye Katılım 23 May 2021 Mesajlar 25 Tepkime puanı 3 1 Ağu 2021 #1 Merhaba arkadaşlar benim kuşlarımdan dişi kur yapıyor erkekonu gagalıyor kaçıyor. Aslında bunun tersi olmazmıydı? Yardımlarınızı beliyorum.
Merhaba arkadaşlar benim kuşlarımdan dişi kur yapıyor erkekonu gagalıyor kaçıyor. Aslında bunun tersi olmazmıydı? Yardımlarınızı beliyorum.
Ecrin Karadağ Onursal Üye Katılım 9 Ara 2020 Mesajlar 2,356 Tepkime puanı 797 1 Ağu 2021 #2 Gayet normal birşey, ya cinsiyetleri farklıdır, yaşları uygun değildir ama bunlar değilse normaldir büyük ihtimalle.
Gayet normal birşey, ya cinsiyetleri farklıdır, yaşları uygun değildir ama bunlar değilse normaldir büyük ihtimalle.
P ProSaidPro Yeni Üye Katılım 23 May 2021 Mesajlar 25 Tepkime puanı 3 4 Ağu 2021 #3 Yani aralarında çok bir fark olduğunu düşünmüyorum erkek ve dişi olduğunu düşündüğüm kuşlar 1 - 2 gün ara ile cereleri mavi oldu dişi olduğunu düşündüğümün cere rengi kahve rengi erkek mavi
Yani aralarında çok bir fark olduğunu düşünmüyorum erkek ve dişi olduğunu düşündüğüm kuşlar 1 - 2 gün ara ile cereleri mavi oldu dişi olduğunu düşündüğümün cere rengi kahve rengi erkek mavi
P ProSaidPro Yeni Üye Katılım 23 May 2021 Mesajlar 25 Tepkime puanı 3 4 Ağu 2021 #4 Özr bazen siteye bakamıyorum unutuyorum