Dişiyi ayırmak gerekiyor mu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Zktel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Zktel

Yeni Üye
Bundan 2 hafta önce çift aldım dişi 3 tane yumurta attı üstüne yatmadı bende iki gün önce altından aldım 3ude boştu şimdi yuvalıkla çok ilgisi yok dişinin korktuğunda tek giriyor erkek kızgın dişi daha sakin şu an ayırmak gerekiyormu yoksa beklemek mi lazım

Bundan 2 hafta önce çift aldım dişi 3 tane yumurta attı üstüne yatmadı bende iki gün önce altından aldım 3ude boştu şimdi yuvalıkla çok ilgisi yok dişinin korktuğunda tek giriyor erkek kızgın dişi daha sakin şu an ayırmak gerekiyormu yoksa beklemek mi lazım
Ayırma yöntemi olarakmı ayırmadan bahsettiniz

2hafta bir aradalar suanda 2hafta olmus siz alalı. Daha ortama kafese alısamamıs olabilir. Yada kuluçka için dişi kendini hazır hissetmiyor olabilir. Biraz daha bekleyin bana sorcak olursanız. Daha sonrasında ayırma yöntemini kuşlar birbirini görmeyecek şekilde yaparsınız dişiyi kızgınlaştırırsınız o süre zarfında. Daha sonra tekrardan bir araya getirirsiniz fakat suan daha erken oldugunu dusunmekteyim. Suanda ayırsanız dahi ortama alıskın olup olmadığından sorunun bundan kaynaklımı olup olmadıgını belirleyemeyeceginiz için emeginiz ve bu yönteminiz boşa gidebilir.

Geri