Abdullah Dener Emektar Üye Katılım 31 Ara 2013 Mesajlar 1,116 Tepkime puanı 6 3 Mar 2014 #2 Gagayı karşıdan çeksen hani ne olduğunu görsek bişey yok gibi duruyor LG G2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
Gagayı karşıdan çeksen hani ne olduğunu görsek bişey yok gibi duruyor LG G2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
Abdullah Dener Emektar Üye Katılım 31 Ara 2013 Mesajlar 1,116 Tepkime puanı 6 3 Mar 2014 #4 Sıkıntılı bir durum yok gibi yani en azından resime göre. Başka arkadaşlar da yorum yaparsa acaba ben mi yanlış görüyorum. LG G2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
Sıkıntılı bir durum yok gibi yani en azından resime göre. Başka arkadaşlar da yorum yaparsa acaba ben mi yanlış görüyorum. LG G2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
Ç çiço Guest 3 Mar 2014 #5 Abdullah Dener' Alıntı: Sıkıntılı bir durum yok gibi yani en azından resime göre. Başka arkadaşlar da yorum yaparsa acaba ben mi yanlış görüyorum. LG G2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi. Genişletmek için tıkla ... üstad fotografa dıkkatlı bakınca bellı zaten alt çene ust cenenın ustune cıkıyo bılmem anlatabıldımmı
Abdullah Dener' Alıntı: Sıkıntılı bir durum yok gibi yani en azından resime göre. Başka arkadaşlar da yorum yaparsa acaba ben mi yanlış görüyorum. LG G2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi. Genişletmek için tıkla ... üstad fotografa dıkkatlı bakınca bellı zaten alt çene ust cenenın ustune cıkıyo bılmem anlatabıldımmı
CEM CANER Onursal Üye Katılım 3 Eki 2013 Mesajlar 2,819 Tepkime puanı 13 3 Mar 2014 #6 sıkıntılı birşey yok gibi duruyor kusunuzda iyi gözüküyor zaten gaga kayması olmuşsa düzeltmek imkansız kuşunuzun sağlığı yerindeyse nedenini araştırın derim tekrarlanmamalı
sıkıntılı birşey yok gibi duruyor kusunuzda iyi gözüküyor zaten gaga kayması olmuşsa düzeltmek imkansız kuşunuzun sağlığı yerindeyse nedenini araştırın derim tekrarlanmamalı
Gökhan Naçar Paylaşımcı Üye Katılım 27 Haz 2013 Mesajlar 829 Tepkime puanı 0 3 Mar 2014 #7 gaga tası kullan ustgaga cok uzamıs