Dişimin yaşından şüpheliyim

Hakan3611

Yeni Üye
Herkese merhaba yeniyim . Erkek kuşuma dişi almak için birlikte kuşçuya gittik dişiyle erkek kuşumu kafese koyunca erkek üstüne falan çıktı . 2 ay falan oldu yuvalık takılı daha hiç bişey yok acaba dişinin yaşı uygun değil mi ?
Yem kusuyorlar . Erkek dişinin üstüne çıkıyor ama daha bişey olmadı bende yuvalığı çıkarttım bugün .

Ekli dosyalar

• 20180802_165504.jpg
    20180802_165504.jpg
    679.1 KB · Görüntüleme: 21
Herkese merhaba yeniyim . Erkek kuşuma dişi almak için birlikte kuşçuya gittik dişiyle erkek kuşumu kafese koyunca erkek üstüne falan çıktı . 2 ay falan oldu yuvalık takılı daha hiç bişey yok acaba dişinin yaşı uygun değil mi ?
Yem kusuyorlar . Erkek dişinin üstüne çıkıyor ama daha bişey olmadı bende yuvalığı çıkarttım bugün .
Gözü tamamen siyah mı ? Fotoda öyle görünüyorda

Dişi henüz yavru yapmak için çok genç.
Erkek üstüne çıktığı zaman nasıl tepki veriyor. Youtubeda çiftleşme videoları var, orada dişinin nasıl çiftleşme pozisyonu aldığını görebilirsiniz.

Kuş bana da yavru gibi geldi. Son fotoğraftaki gibi olmalarına şaşırdım.

Bu arada bayramda inşallah yola çıkıcam . Yuvalıkta bişey yokken çıkarttım ki yumurta olursa dişi sitrese girmesin diye ve sizce değiştireyim mi yoksa biraz daha mı bekleyim ?

Yumurta yapacağı varsa yine yapar. Yuvalığı takın ama fotoğraf bizi yaniltmiyorsa pek de yavru yapabilecek bir kuşa benzemiyor.

20180604_220851.jpg
Cevaplar için teşekkürler . Çok soru sordum kusura bakmayın ama bu fotoğraf ilk aldığımda yine kur yapmak mı deniliyor bilmiyorum üste çıkıyorlardı işte , o zaman çrkmiştim neden delik kısmı öyle tüysüzdür ? TEŞEKKÜRLER.

Geri