Mustafa1982
Meraklı Üye
Doğrudur hocam....ne bileyim farkli renkleri çift yapayim dedim ...moralim bozuldu valla
Banada ikiside dişi gibi geldi. Bende bir cremio sahibiyim ve dişinin ceresi bu renk. Lutino albino cremio gibi kırmızı göz mutasyonlarda cere rengi tam mavi olmayabilir pembe tonlarında kalabilir ancak sizdeki kuşun cere rengi beyaz ve bence kesinlikle dişi.
Resimlerden beyaz duruyor. Siz en iyisi gün ışığında flaşsız bir resim çekip atın buraya öyle yorumlayalımHocam açık pembe ...
Resimlerden beyaz duruyor. Siz en iyisi gün ışığında flaşsız bir resim çekip atın buraya öyle yorumlayalım
Evet kırmızı göz değilse albino değildir. Double faktör bir kuş o zaman sizinki.Bu arada benim albino kusun gözleri kırmızı degil..kırmızı olmamasi albino olmadigini mi gosterir
Albino olması beyaz ve kırmızı göz olmasını gerektirir. Çift faktör kuş olarak geçiyor sizin kuş eğer gözleri kırmızı değilseBu arada ben albino deyip duruyorum , bunu da şuna dayanarak söylüyorum hayvanın tuylerinde en ufak zerre kadar desen yok tum tüyler kar gibi bembeyaz ....o yuzden olsa olsa albino bu diyorum
Evet öyle yapsanız iyi olur. Kavga etmemeleri açısından.Himmm tamam hocam ....sabah oyle resim çekeyim bir de......fazladan kafes var..ayirayim bir süre ..en azindan beyaz ev ortamina alisana dek
Benim sarı kuşun gözleri kırmızı. Diğerinin siyah. Petshoplar genelde sırf satmak amacıyla çalıştıkları için olabiliyor böyle şeyler.Gözleri ayni sizin kuslar gibi ..siradisi birsey yok ..cozemedim mevzuyu ..eminonunden alirken adam erkek diye vermişti