yasemin5
Meraklı Üye
Merhaba, ben bir sıkıntı göremedim. Kızgınlık döneminde bu şekilde oluyor dişi cereleri. Yanına bir erkek kuş almayı düşünebilirsinizmerhaba dişi kuşumun gagası ve ceresi bu şekilde. kızgınlıktan dolayı mı yoksa başka bir sıkıntı olabilir mi? eğer kızgınlıktan dolayı ise ona bir zararı olur mu ve nasıl geçirebilirim?
erkek kuşumuz da var ancak dişi kuşumuzda daha öncesinde tümör vardı, belli ilaçlarla küçültmeyi başarmıştık ancak yine de çiftleşme sonrası yumurta sıkışması olmasindan korktum o yüzden ikisini yan yana getirmedimMerhaba, ben bir sıkıntı göremedim. Kızgınlık döneminde bu şekilde oluyor dişi cereleri. Yanına bir erkek kuş almayı düşünebilirsiniz
evet uzun süreli ishal geçirdi ve o sürede sadece aspur tüketti. nasıl aktiviteler tavsiye edersiniz kafesinden pek çıkartamiyoruz maalesef. bir de ceresi için siz ne söylersiniz, bir sıkıntı yaratır mı kızgınlık?Kuşunuzda biraz yağlanma var, aktivitelerini artırın
Ceresi kızgınlaştığı için o halde, kızgınlık yumurtası yumurtlayabilir yakın zamandaevet uzun süreli ishal geçirdi ve o sürede sadece aspur tüketti. nasıl aktiviteler tavsiye edersiniz kafesinden pek çıkartamiyoruz maalesef. bir de ceresi için siz ne söylersiniz, bir sıkıntı yaratır mı kızgınlık?
daha önce tümör vardı kuşumuzda. belli ilaçlarla küçültmeyi başardık. ama o sürede yine de çiftleşirse yumurta sıkışması olabileceği söylenmişti. şu anda da eğer kızgınlık yumurtası yaparsa böyle bir şey olur mu?Ceresi kızgınlaştığı için o halde, kızgınlık yumurtası yumurtlayabilir yakın zamanda
Onu şuan kestiremeyiz ama kuşta kabarma halsizlik kuyruk düşüklüğü vs olursa yumurta sıkışması yaşıyor demektir ve acilen müdahale edilmesi gerekir tecrübeli kişiler tarafındandaha önce tümör vardı kuşumuzda. belli ilaçlarla küçültmeyi başardık. ama o sürede yine de çiftleşirse yumurta sıkışması olabileceği söylenmişti. şu anda da eğer kızgınlık yumurtası yaparsa böyle bir şey olur mu?
fotoğraflarını ekledim. halsizlik ve kabarma görmüyorum ama tümörün tamamen yok olduğundan emin olmak istiyorum o yüzden tekrar veterinere gitmem gerekecek sanırımOnu şuan kestiremeyiz ama kuşta kabarma halsizlik kuyruk düşüklüğü vs olursa yumurta sıkışması yaşıyor demektir ve acilen müdahale edilmesi gerekir tecrübeli kişiler tarafından
Şuanlık yumurta belirtisi göremedim, hekime gösterin siz yumurtlaması riskli mi falan diye sorarsınız, geçmiş olsunfotoğraflarını ekledim. halsizlik ve kabarma görmüyorum ama tümörün tamamen yok olduğundan emin olmak istiyorum o yüzden tekrar veterinere gitmem gerekecek sanırım
sağ olun, teşekkür ederimŞuanlık yumurta belirtisi göremedim, hekime gösterin siz yumurtlaması riskli mi falan diye sorarsınız, geçmiş olsun