Dişi kuşumun bir gözü kapalı, aviastim, kuşumun sesi değişti

yağmurdiyorki

Yeni Üye
Arkadaşlar iki tane muhabbet kuşum var erkegi 5 gün önce falan aldık dişiyi alalı bir hafta oldu aslında ben almadım dayım almış kaç aylık bilmiyorum ama tahminimce 2-3 aylık bir gözü kapalı duruyor bunun nedeni nedir ? bir de kuslarimin ikisi de astimdi aviastım aldim ancak bir haftadır kullaniyordum biraz duzeldiler ama tamamen değil devam mı etmeliyim ilaca biraz ara mı vermeliyim yoksa ? bir de erkek kuşumun sesi değişti o da 4 aylik bunun nedeni nedir ?

Tabana peçete serin oraya dışkılasın peçeteyi dışarı çıkarıp resmini çekin ve paylaşın. Astım olmayabilir.

Tabana peçete serin oraya dışkılasın peçeteyi dışarı çıkarıp resmini çekin ve paylaşın. Astım olmayabilir.
IMG_20170701_184457.jpg

Yeşil olan erkek sarimsi olan dışı kuşumun dışkısı Selçuk abi

Petshop veya veterinerden Avimec veya vilmectin alın. Hangisi varsa. İkisinin de ense derilerine birer damla damlatın 7 gün sonra tekrar birer damla. Damladan sonra 3-4 gün içinde dışkıda renk değişimi olmazsa yazın.

İç parazit için önerdim o ilacı.

Yeşil dışkı yapanın mı sesi değişti ? Nefes almakta zorlanıyor mu ? Tıksırma var mı ? Boğazına birşey takılmış gibi hareketler yapıyor mu ? kusması var mı veya kusacak gibi yapıyor mu ?

Abi sesi duzeldi evet yesil diski yapaninki degismisti ama dişi daha demin kusar gibi yaptı Sarı diski yapan olmazsa videosunu çektim onu paylasayim eğer video paylasiliyorsa

Tamm paylaşın. Dışkılarını da net çekin.

Geri