Yuvanın tabanındakileri kenara atmış bide hepYuvaya asla girmeyen dişi kuşum bugün bugün tabana düşen daldarıyı kaldırmak için elimi soktuğumda yuvaya kaçtı ve sürekli yuvaya girip tıkır tıkır bir şeyler yapıyor erkej kuşumla kapıdan öpüşüyor falan. Bu yuva hazırlığı değil mi? Kuşlarım eş tuttu ama Çiftleştiklerini hiç görmedim gün içinde en azından. Sabah erken saatte yaptılarsa bilmiyoeum ama gün içinde tekrar yapmaları gerek diye biliyorum.
Ama dediğim gibi hiç görmedim çiftleştikleriniEvet yuva hazırlığı yapıyor
Benimde kuşum öyle yuvaya falan vuruluyor 15 20 gün sonra çiftleşme gördümAma dediğim gibi hiç görmedim çiftleştiklerini
Kızgınlık yumurtası da yapacak olabilir veya siz görmeden çiftleşmişlerdir.Merhaba benim kuşlarım eş tuttu dişi kuş genelikle yuvada erkek kuş ya yuvanın ağzında yada dışı ile beraber yuvada ama ciftlestiklerini hiç görmedim 7gundur yuvaya girip çıkmaları sizce çiftleşme olmuşmudur dişi dış görünüşü normal ama hep yuvanın içerisinde
Peki tahmini ne kadar sürede yumurtlar bilginiz var mıKızgınlık yumurtası da yapacak olabilir veya siz görmeden çiftleşmişlerdir.