Dişi kuşum erkek kuşuma saldırıyor. Ne yapabilirim?

iremgzmn

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba, 1 hafta öncesinde kuşlarım çiftleşti. Dişi kuşum yumurtlayacak ama daha yumurtlamadı. Kuyruğu ve kanatları aşağı doğru düşük. Ancak bu süreçte yaklaşık 4-5 gündür dişi kuşum erkeği çok dövüyor. Özellikle bugün çok zor ayırdım öldürme derecesine gelmişti neredeyse. Mecburen kafeslerini ayırdım. Bu süreçte ne yapabilirim? Kafesleri ayırdım ama hep böyle mi olacak? Nasıl birbirlerine tekrar yakınlaştırabilirim?

Dişiler üreme dönemi agresifleşiyorlar maalesef. Günde bir kez yanına atarak deneyin saldırırsa geri ayırın. Kafesler yanyana dursun ki erkeğin tehlike arzetmediğini anlasın. Sakinleşmesi için probiyotik takviyesi ve anason içerikli bir ürün verebilirsiniz. Ayrıca elma da azda olsa sakinleştirir.

Dişiler üreme dönemi agresifleşiyorlar maalesef. Günde bir kez yanına atarak deneyin saldırırsa geri ayırın. Kafesler yanyana dursun ki erkeğin tehlike arzetmediğini anlasın. Sakinleşmesi için probiyotik takviyesi ve anason içerikli bir ürün verebilirsiniz. Ayrıca elma da azda olsa sakinleştirir.
Çok teşekkür ediyorum 💐

Geri