E ebubeyza Yeni Üye Katılım 14 Ara 2024 Mesajlar 44 Tepkime puanı 2 Çarşamba saat 11:37'de #1 İyi günler dişi bir muhabbet kuşum var arada sırada böyle hareketler yapıyor normal mi
E ebubeyza Yeni Üye Katılım 14 Ara 2024 Mesajlar 44 Tepkime puanı 2 Çarşamba saat 11:38'de #2 https://streamable.com/n8tp1x
Selçuk YÜKSEL Onursal Üye Katılım 17 Ara 2016 Mesajlar 8,162 Tepkime puanı 2,484 Çarşamba saat 14:05'de #3 Boğazının kontrol edilmesi gerek Eğer bir lezyon yoksa normal sindirim hareketidir. Dışkılar normal mi
Boğazının kontrol edilmesi gerek Eğer bir lezyon yoksa normal sindirim hareketidir. Dışkılar normal mi
E ebubeyza Yeni Üye Katılım 14 Ara 2024 Mesajlar 44 Tepkime puanı 2 Çarşamba saat 14:08'de #4 Her zaman yapmıyor nadir arada sırada yapıyor dışkısında iştahında bir problem yok aynı hareketin sebebini merak ettim
Her zaman yapmıyor nadir arada sırada yapıyor dışkısında iştahında bir problem yok aynı hareketin sebebini merak ettim
Selçuk YÜKSEL Onursal Üye Katılım 17 Ara 2016 Mesajlar 8,162 Tepkime puanı 2,484 Çarşamba saat 14:09'de #5 ebubeyza' Alıntı: Her zaman yapmıyor nadir arada sırada yapıyor dışkısında iştahında bir problem yok aynı hareketin sebebini merak ettim Genişletmek için tıkla ... Sorun yok o zaman. ama her ihtimale karşı telefon ışığıyla boğazına ve damağına bakın.
ebubeyza' Alıntı: Her zaman yapmıyor nadir arada sırada yapıyor dışkısında iştahında bir problem yok aynı hareketin sebebini merak ettim Genişletmek için tıkla ... Sorun yok o zaman. ama her ihtimale karşı telefon ışığıyla boğazına ve damağına bakın.
E ebubeyza Yeni Üye Katılım 14 Ara 2024 Mesajlar 44 Tepkime puanı 2 Çarşamba saat 14:10'de #6 Tamam baktıktan sonra geri dönüş yapacağım