Dişi kuşa eş seçimi

Eymen yiğit

Meraklı Üye
Merhabalar 🙂 9 aylık dişi albino muhabbet kuşum var onun yanına erkek almak istiyorum üretimi için ama kaç yaş erkek almalıyım? Dişi kuşumun cere rengi beyaz ve hafif mavi sizce kızışmış mı? Ve son olarak böyle bir dişiye şuan erkek kuş uygun mudur? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim. İyi forumlar😇

Merhabalar 🙂 9 aylık dişi albino muhabbet kuşum var onun yanına erkek almak istiyorum üretimi için ama kaç yaş erkek almalıyım? Dişi kuşumun cere rengi beyaz ve hafif mavi sizce kızışmış mı? Ve son olarak böyle bir dişiye şuan erkek kuş uygun mudur? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim. İyi forumlar😇

En az 1 yaşında olsun dişi eş almak için. Ayrıca sonbahara doğru erkek muhabbet kuşu alın yanına. Yazın üretim yapılmaz,havalar sıcak.
Dişi kuşunuzun ceresi de beyaz ve biraz mavi imiş yani kızgınlık döneminde değil.
Erkek cremio muhabbet kuşu alabilirsiniz albinoya yakışır. Ama tabiiki şu da var erkek ve dişi kuş birbirini seçmelidir uyum olmalıdır.
Dişi kuşunuzun seçmesi gerekir.
Eş alacağınız zaman dişi kuşunuzu da iki kişilik bir kafeste götürün o kendisi seçsin.
Erkek en az 1 yaşında olsun. Erkek dişiden baskın olsun ve cüsseli olsun.
Yalnız şunu da söyleyeyim,hasta olup olmadığı belli olmayan kuşla kendi kuşunuzu aynı kafese koymayın bulaşıcı hastalığı varsa hastalık geçebilir.

Geri