mustafaolc
Yeni Üye
Bir çift kuşum var erkek kuşum sürekli çiftleşme isteği gösteriyor ayak atıyor vs fakat dişi reddediyor sizce yuvalarını ayırmalı mıyım?
3 aydan fazla bir süre birliktelerse. Dişiyi ayırıp sonra tekrar birleştirebilirsiniz. Dişi kaç aylık? Fotoğraf varsa görmek isterim kuşlarınızı.Bir çift kuşum var erkek kuşum sürekli çiftleşme isteği gösteriyor ayak atıyor vs fakat dişi reddediyor sizce yuvalarını ayırmalı mıyım?
2-3 aydır falan beraberler yavruları olursa güzel olur çünkü üretim yapmak istiyorum ufak çaplı,dişi 5-6 aylık olduğundan rededdiğini düşünüyorum, fotoğraf ektedir3 aydan fazla bir süre birliktelerse. Dişiyi ayırıp sonra tekrar birleştirebilirsiniz. Dişi kaç aylık? Fotoğraf varsa görmek isterim kuşlarınızı.
Tabi yavru almak istiyorsanız bu tarz yöntemlere başvurun. Eğer yavru isteğiniz yok sadece anlaşsınlar istiyorsanız yuvalık takmayın ve kanlı kavga olmadıkça ayırmayın, arada bir atışmaları normal.
Mavinin ceresinde mantar var kendisini tedavi ediyoruz önceden çok daha fazlaydı şu an geçti sayılır başka bir sebepten dolayı ise atayım.Dişi en az 9 aylık olmalı.
Mavilinin ceresi net görünecek şekilde atar mısınız?
Cinsiyetine bakıcaktım..
Peki ne yapmam lazım mavi kuş için video:https://streamable.com/2te3s7?src=player-page-shareMavilinin ceresi değişik geldi, mantardan ziyade hormonal bir sıkıntısı var gibi.
Videonuzu yüklememişsiniz. Streamable.com a yükleyip linkinş atabilirsiniz