iyi akşamlar herkese http://www.muhabbetkusu.com.tr/threads/kusum-kusuyor-bakteriyel-kursak-iltihabi.54858/#post-519511 linkteki konuda iki muhabbet kuşum olduğunu tekinin kustuğunu ve sonraki süreci anlatmıştım son mesajdan sonra verilen vitaminlerle dişi kuşum toparladı ancak 3-4 gün sonra yani dünden beri yine hasta ve son 10 dakikadır tüm bu süreçte sağlıklı olan ve de ayrı kafeste olan erkek kuşum da kusuyor kafası ıslandı kabarıyor halsiz aynı dişi kuşum gibi artık korkmaya başladım 3 veteriner değiştirdim veterinerler bakteriyel ya da mantarımsı bir şey olsa dişi kuşumda gümüş suyunun çoktan geçireceğini söylediler o yüzden üşüttüğü kanısına vardılar o yüzden dünden beri tekrar antibiyotik için götürüyorum ve bulaşıcı değil demişlerdi ama diğer kuşum ne alaka bazen kafesleri çok yakınken gagaları değebiliyor bulaşma ihtimali var mı lütfen yardım edin birine üzülürken diğeri de aynısı oldu ne yapacağımı bilmiyorum yemden mi benden kaynaklı mı mantar mı grip mi cidden hiç anlayamadım