glaistig_
Yeni Üye
7 aylıkKuş ne kadarlık acaba?
Tüy döküyor muhtemelen yanlış bilgi vermek istemem ama benim kuşumda aynı şekilde idi döktü hala da döküyor ama toparladı. Yani bir şey olacağını pek sanmam7 aylık
İki ay öncede dökmüştü bu tüy dökme arada olan bir şey mi acabaTüy döküyor muhtemelen yanlış bilgi vermek istemem ama benim kuşumda aynı şekilde idi döktü hala da döküyor ama toparladı. Yani bir şey olacağını pek sanmam
Yani benim ki 3 aylıkken de döktü 5 aylıkken de şuan da da hala döküyor gerçi ırktan ırka değişebilir benim kuş İngiliz olduğu için çok tüylü aşırı tüylü sanırım bu sebepten dolayı bu kadar çok tüy döküp çıkarıyorİki ay öncede dökmüştü bu tüy dökme arada olan bir şey mi acaba
Anladım inşşalah bir şey yoktur teşekkğr ederimmYani benim ki 3 aylıkken de döktü 5 aylıkken de şuan da da hala döküyor gerçi ırktan ırka değişebilir benim kuş İngiliz olduğu için çok tüylü aşırı tüylü sanırım bu sebepten dolayı bu kadar çok tüy döküp çıkarıyor
Rica ederim olacağını sanmam sprey falan sıkıyor musunuz? Sıkıyorsanız ne sıklıkla kaç kere ve ne kadar uzaklıktan sıkıyorsunuz?Anladım inşşalah bir şey yoktur teşekkğr ederimm
Sprey sıkmıyorum korkar diye çok vahşileşiyor böyle yapınca ama sıkmam gerekiyor ise önereceğiniz bir marka var mı?Rica ederim olacağını sanmam sprey falan sıkıyor musunuz? Sıkıyorsanız ne sıklıkla kaç kere ve ne kadar uzaklıktan sıkıyorsunuz?
Spreyler oldukça zararlı, kullanmanızı tavsiye etmem.Sprey sıkmıyorum korkar diye çok vahşileşiyor böyle yapınca ama sıkmam gerekiyor ise önereceğiniz bir marka var mı?
Önceden böyle değildi ondan attımBir sıkıntı yok. Tüylerini elleyince derisinin gözükmesi normal.
Önceden nasıl gözüküyordu ki tüylerini araladığınızda.Önceden böyle değildi ondan attım
Çenesi birleşikti o deri kalkmışÖnceden nasıl gözüküyordu ki tüylerini araladığınızda.
Sıkıntılı bir durum yok.Çenesi birleşikti o deri kalkmış