Damızlık show takım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ercan Uçar

Emektar Üye
Muhabbet Kuşu Üreticisi
Takım satılmıştır ilginize teşekkür ederim .

Son düzenleme:
Maaşallah hayırlı olsun

Maşallah, hayırlı alışverişler olsun..
Arkadaş tam eşe atılma zamanı gelmiş. Neden ilan açıyorsun bunlara?
Bi yavrularını al, bak.. Üzüleceksin sonra.

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:32 -->-> Daha önceki mesaj 11:31 --

+ Stüdyonun arkasına koyduğun fonlardan istiyorum.. :)

Allah razı olsun. Yanlış anlaşılmasın kuşları ucuz satmamın sebebi acil paraya ihtiyaçtandır normalde bu ayarda tek erkeği başka ellerde 500-700 e satan gördüm gelip kuşlar yerindede görülebilir ;)

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:33 -->-> Daha önceki mesaj 11:32 --

Maşallah, hayırlı alışverişler olsun..
Arkadaş tam eşe atılma zamanı gelmiş. Neden ilan açıyorsun bunlara?
Bi yavrularını al, bak.. Üzüleceksin sonra.

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:32 -->-> Daha önceki mesaj 11:31 --

+ Stüdyonun arkasına koyduğun fonlardan istiyorum.. :)

Levent abi paraya ihtiyacım var şu ara bir borca girdim o yüzden satıyorum şuanda çok kasmıyorum ilerde daha profoyonel bir sistem kurucam evime inşallah . Fon kolay iste yaparım abi :)

Son düzenleme:
Maşallah valla satmaya kıyılmazlardan bunlar inşallah çok iyi birine nasip olurlar

o arka fonların renkleri gerçekten çok tatlı görünüyor yav

Eywallah cihan abi .

KUŞLAR FORUM DIŞINDAN BİR ARKDAŞA YARINA KADAR AYIRTILDI EĞER GELMEZ İSE İLAN TEKRAR AKTİF OLUCAKTIR.

Hayırlı olsun.

Hayırlı olsun iki tarafada.

Masallah guzel kuslar..Allah nazarlardan saklasin..Alan arkadasa hayirli olsun..

01 - Irkı: SHOW JUMBO

02 - Cinsiyeti: TAKIM

04 - Yaşı: 7-9 AYLIK

05 - Sağlık Durumu: MAŞALLAH

06 - Bilezik No: 2015 TKF ( İKİSİDE)

07 - Fiyatı: 450 TL

08 - Geçerlilik Tarihi: KISA BİR SÜRE

09 - Satılan / Alınacak Şehir: İSTANBUL FATİH VEYA BEŞİKTAŞ

10 - Gönderilebilecek Mesafe: ELDEN TESLİM GÖNDERİM YAPMIYORUM

11 - İrtibat Telefonu: 05324377067

12 - Mail Adresi:

13 - Telefonlaşılabilinecek Zaman Dilimi:

14 - Açıklamalar: KUŞLAR 1 AYLIKDAN BERİ BENDE OLAN ANALARNI BABALARINI BİLDİĞİM SAĞLAM KUŞLARDIR EŞE ATILMIŞ OLDUKÇA İYİ ANLAŞAN BİR TAKIMDIR DİŞİ SÜREKLİ YUVALIKTA YAKIN ZAMANDA MÜKAFATLANDICAKTIR SAHİBİNİ. VASIF OLARAKKDA ORTADALAR . DAHADA İYİ OLUCAKLARINI GARANTİ EDERİM FİYAT SONDUR NAKİT İHTİYACINDAN SATILIKTIR .GSM DEN ULAŞABİLİRSİİZ.

Öncelikle hayırlı satışlar olsun nasipse benim olsun istanbulda ikamet etmiyorum. Yalova'da oturuyorum p.tesi istanbula geçicem p.tesi duruyorsa kuşlar benim olmalılar )

Satış tamamlanmış. İki tarafa da hayırlı olsun kardeşim. [MENTION=3564]Ercan Uçar[/MENTION]

Hayırlı olsun.Erkeği kaç defa istedim ver kardeşinin yanına diye satmıyorum demiştin.Keşke haberim olsaydı.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri