Daha bende 3. günü :)

Berk ŞAHİN

Meraklı Üye
Arkadaslar muhabbet kusum civciv kadar bişey daha tam düzgün yürüyemiyor bile :) 3. gün bugun eve geleli ama hayla urkek eli mi uzattımmı kaçıyor daha hiç kafesin içine elimi sokmadım Nasıl geçircem bu ürükeklüğünü ele alıstırmaya ne zaman baslamam lazım 1 tane arkadası var oda erkek onla iyi anlasıyorlar tabi öbürü biraz büyük 2.5 aylık saldımmı bu mubişimin kafese konuyor hemen ayrı kafesteler

Buda fotosu bakın istedim ırkı ve sağlığı hakkında bilgisi olanlar bilgilerinizi esirgemeyin :D

NOT : KAFESINIn ALTINI TEMİZLERKEN ÇEKİLDİ :D
http://u1306.hizliresim.com/1b/6/nutn8.jpg

sessizce onunla konuşun adını söyleyin elinizi kafesine sokarak yavaşca sevmeye calısın

Seninki iyiymiş beterin beteri var benimkide 3 gün oldu kımıldamıyo bile 1 kere bile sesini duymadım kolay kolay elden kaçmıyo çok üşengeç :D

Seninki iyiymiş beterin beteri var benimkide 3 gün oldu kımıldamıyo bile 1 kere bile sesini duymadım kolay kolay elden kaçmıyo çok üşengeç :D

Hocam bnmkinin hareketleri görsen kanatlar ayaklar fazla güclü deil zayıf böyle üstteki tunege cıkarken falan bazen geri ucuyor :D yürüyüsü falan baya güldürücü

Hocam bnmkinin hareketleri görsen kanatlar ayaklar fazla güclü deil zayıf böyle üstteki tunege cıkarken falan bazen geri ucuyor :D yürüyüsü falan baya güldürücü

Daha ufak kuş benimki 2 - 4 ay arasında daha karar veremedik ama ben 3 oldugunu düşünuyorum :) ama çok uşengeç öyle böyle degil tunekten insin
bidaha çıkmaz yukaru kovalamazsan tünege çıksın birdaha inmez :) Cinsmidir nedir
3. günü daha normal karşılıyorum ama 1-2 hafta sonra inşallah
böyle devam etmez :D

Evcilleştirmek için tek kuş şarttır. Ayrıca kuşunuzu pek sağlıklı göremedim vitamini eksik etmeyin. Forumda da alıştırma konusu mevcut.

Evcilleştirmek için tek kuş şarttır. Ayrıca kuşunuzu pek sağlıklı göremedim vitamini eksik etmeyin. Forumda da alıştırma konusu mevcut.

Valla ustam okadar kusun arasından en kücüğü oldugu icin biraz tüylerinde hasar var bende fark ettim vitamini bu hafta icinde almayı dusunuyorum sağol bilgin icin

Daha ufak kuş benimki 2 - 4 ay arasında daha karar veremedik ama ben 3 oldugunu düşünuyorum :) ama çok uşengeç öyle böyle degil tunekten insin
bidaha çıkmaz yukaru kovalamazsan tünege çıksın birdaha inmez :) Cinsmidir nedir
3. günü daha normal karşılıyorum ama 1-2 hafta sonra inşallah
böyle devam etmez :D

DÜzelir kardesm bence bnm ilk kus da öyledi simdi kafesten kacmaya calısıo her saniye bir hareket deniyo cok cins D

Kuşunuz yem yiyebiliyor değilmi?

Şuan ihtibariyle elimden kaçmaya ve ufak ufak ötmeye başladı ama benden ürküp kaçması pek hoşuma gitmedi :)

kardesm benm maviş de hic öyle sorun yasamadımda son 2 gündür hafiften gaga atmaya basladı ama cok deil elime tam alıstıramadım oda fazla büyük deil avizeye doğru uzatıom elimi adını soyluom hemen ucmaya calısıo koluma ama bir tutturamadı ucması okadar gelismemis :D

kardesm benm maviş de hic öyle sorun yasamadımda son 2 gündür hafiften gaga atmaya basladı ama cok deil elime tam alıstıramadım oda fazla büyük deil avizeye doğru uzatıom elimi adını soyluom hemen ucmaya calısıo koluma ama bir tutturamadı ucması okadar gelismemis :D

aman Salmakuşu daha ufak ben salıcaktım 3 günlük salma 1 hafta olmadan kafasını çarpar dediler daha 4 günümüz var salmak için sabırsızlıkla bekliyorum uyuyor şuan :)

aman Salmakuşu daha ufak ben salıcaktım 3 günlük salma 1 hafta olmadan kafasını çarpar dediler daha 4 günümüz var salmak için sabırsızlıkla bekliyorum uyuyor şuan :)

Aynen bende sabırsızlanıyorum :D

Geri