Berşan KENAR
Paylaşımcı Üye
Selamin Aleyküm günaydınlar olsun . Benim mubişimin diskisi kahverengi ve sulumsu bisi
Berşan günaydın. Resim?Selamin Aleyküm günaydınlar olsun . Benim mubişimin diskisi kahverengi ve sulumsu bisi
Berşan günaydın. Resim?
İnşallah abim şuan ikiside salık duruyolar yan yana bıdık yavru felan ama işi biliyo kaşımaya başladı acaba aynı kafese koysan daha sonra kavga ederlermi ?Evet kardeşim. Alışmaya çalışıyordur. İnşallah bir şey olmaz.
Dene istersen kardeşim. Ama iyi gözlemle. Zarar vermesin sonra ufaklığa.İnşallah abim şuan ikiside salık duruyolar yan yana bıdık yavru felan ama işi biliyo kaşımaya başladı acaba aynı kafese koysan daha sonra kavga ederlermi ?
Abi vuruyo valla terbiyesiz neyse onuda haftasonlari sevecemDene istersen kardeşim. Ama iyi gözlemle. Zarar vermesin sonra ufaklığa.
İdare edeceksin artık BerşanAbi vuruyo valla terbiyesiz neyse onuda haftasonlari sevecem
Aynen abimİdare edeceksin artık Berşan
Haklısın abla bende mi terslik var anlamadımBerşan seninde kuşlarının başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi Demeden duramicam =)
Haklısın abla bende mi terslik var anlamadım
Aynen ablam talihsizlik bu kuşuma Allah izin verirse daha iyi bakacam da ötmüyo hiçTalihsizlik diyelim Dikkat et kuşlarına
Haklısın abla bende mi terslik var anlamadım
Aynen ablam talihsizlik bu kuşuma Allah izin verirse daha iyi bakacam da ötmüyo hiç
Hastada değil ki 5-6 dakkadir yem yiyo patlicak ötmüyo hep duruyo meraksızın teki parmagimda duruyor konuşmaya başlayınca kaçıyorSevgini ver ozaman ona konuş ilgi göster, kuşlar mutsuz ve hasta olunca ötmüyor maalesef..
Berşan kuş bu ötmez mi hiç Arada bir kuş sesi dinlet ötmüyorsaAynen ablam talihsizlik bu kuşuma Allah izin verirse daha iyi bakacam da ötmüyo hiç
Dişi mi erkekmi abimBerşan kuş bu ötmez mi hiç Arada bir kuş sesi dinlet ötmüyorsa
Farkeder mi Erkek kur sesi dinlet meselaDişi mi erkekmi abim