tamamdirAlta peçete serip güncel dışkılarını atın
suan pecete yerlestireli 2 saat falan oldu diskilar boyleAlta peçete serip güncel dışkılarını atın
tamam tesekkurler tavsiyeniz icinDışkılar kötü gözükmüyor. 2-3 gün probiyotik takviyesi ile düzelir muhtemelen.
peki suanda dışkıda bi sıkıntı varmı yoksa önlem amaçlımıDışkılar kötü gözükmüyor. 2-3 gün probiyotik takviyesi ile düzelir muhtemelen.
Dışkısı normal çok küçük bir iz bırakma var o da dediğim gibi probiyotik ile geçerpeki suanda dışkıda bi sıkıntı varmı yoksa önlem amaçlımı
tamamdir cok tesekkurlerDışkısı normal çok küçük bir iz bırakma var o da dediğim gibi probiyotik ile geçer
merhaba dun pecete yerlestirdikten sonra sabah kalktim diskilar boyleydi biraz gariplik var bakabilirmisiniz fotografin sag tarafindaki diskilar ishal gibiDışkısı normal çok küçük bir iz bırakma var o da dediğim gibi probiyotik ile geçer
tamamdir dunden beri cok stres yaptim biraz acemiyim kus bakma konusunda cok tesekkur ederim size rahatsiz ettim siziDışkıların çoğu normal dediğim gibi probiyotik kullanın. Sulu olanlarda da ciddi bir problem görünmüyor. Yazın çok su içip bir süre böyle yapabilirler.
Estağfurullahtamamdir dunden beri cok stres yaptim biraz acemiyim kus bakma konusunda cok tesekkur ederim size rahatsiz ettim sizi