kedilendin
Yeni Üye
kuşuma sebze meyve yumurta vermek istiyorum aslında ama ne yaptıysam yemiyor. dal darı da vermeye başlarım . çok teşekkür ederimmKuşunuz yem tüketiyor mu ? Arada yumurta maması vr dal darı da verin dışkısı normal geldi bana.Ama tedbir amaçlı isterseniz probiyotik kullanabilirsiniz.
Rica ederim vermek istediğiniz sebze ya da mamanın üstüne yem serperek dikkatini çekebilirsiniz.kuşuma sebze meyve yumurta vermek istiyorum aslında ama ne yaptıysam yemiyor. dal darı da vermeye başlarım . çok teşekkür ederimm
yem yiyor hatta gayet çok yem yemeye iniyorKuşunuz yem tüketiyor mu ? Arada yumurta maması vr dal darı da verin dışkısı normal geldi bana.Ama tedbir amaçlı isterseniz probiyotik kullanabilirsiniz.
denedim fakat üstünden 1 2 yem aldıktan sonra gidiyorRica ederim vermek istediğiniz sebze ya da mamanın üstüne yem serperek dikkatini çekebilirsiniz.
Olsun siz pes etmeyin mutlaka yiyecektir ara ara denemeye devam edin.denedim fakat üstünden 1 2 yem aldıktan sonra gidiyor
tamam çok teşekkür ederimOlsun siz pes etmeyin mutlaka yiyecektir ara ara denemeye devam edin.