E-coli yi veteriner mi dedi?Arkadaşlar yardım edin lütfen ecoli dendi lütfen yardım
Kardeşim koku yapıyormu dışkısıArkadaşlar yardım edin lütfen ecoli dendi lütfen yardım
Kuşunda hastalık belirtileri varmı kardeşim kabarıklık, sürekli uyuklama, iştahsızlık,durgunluk vb.Arkadaşlar yardım edin lütfen ecoli dendi lütfen yardım
Var evetKuşunda hastalık belirtileri varmı kardeşim kabarıklık, sürekli uyuklama, iştahsızlık,durgunluk vb.
Var evet
Kuşçu dedi bir tane iç parazit ilacı yaramadı baytril kullandım yaramadı.E-coli yi veteriner mi dedi?
Kuşunda hastalık belirtileri varmı kardeşim kabarıklık, sürekli uyuklama, iştahsızlık,durgunluk vb.
bu dışkılar kuşuna bu ilacı bir süre kullan geçmezse yardımcı oluruz zatenDışkı sorunu koyu yeşil, cıvık ,büyük.
www.muhabbetkusu.com.tr
Kardeşim ümit abi sana koksidiyoz tedavisine başla demiş sen beklemişsin SULPHAMEZATİNE ilacını kullanmamışsın daha kötü olur kuşun hmn başla bu ilaca 1 hafta kullan ilacı suluğuna 5,6 damla damlat geçmezse yardımcı oluruz ustalarda bakarDışkı sorunu koyu yeşil, cıvık ,büyük.
www.muhabbetkusu.com.tr