çok su içiyor ve sürekli olarak işiyor yardımlarınızı bekliyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan VEYSEL MUSTAFA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
V

VEYSEL MUSTAFA

Guest
Kusum surekli olarak su içiyor 1 gunde suyunu bitiriyor ve sürekli olarak işiyor altını her gün temizlemekten bıktım neden böyle yapıyor olabilir ve cözüm onerileriniz nelerdir

Kuş işemez sulu dışkı yapar:-) Su içmesi güzel içine vitaform katın bir sıkıntısı varsa çabuk düzelir.

bencede kusta zaten bır cıkıs var o da kloaktır. dıskı ve ıdrar beraber cıkar bencede banyo yapıyo olabılır iyi gozlemle bence o kadar suyu nasıl ıcsın zaten kendısı suluk kadar

Kuşunuzun kafesi petek yanında soba yanında falan ise suyun buharlaşmasıda çok olası bişey

Moderatör tarafında düzenlendi:
Benım kusum hıc su içmiyor :) Suluk nerde onu bılmıyor sanırım

banyo yaptiğindan bitmiş olabilir bende 2 gunde bitiyor benım banyoo yapiyolar bazen cunki. su ile...

bence banyo yapıyordur o kadar suyu içemez :) ayrıca konu başlığını görünce ultra prima bağlayın dedim kendi kendime :D

aynen abla okadar da degil 1 gunde suyu bitirmeleri imkansız benım 2 tane kuş var banyo yapmadıkları zaman 3 4 gun gidiyor.

benimkiler su çok az içiyorlar genelde yem yiyorlar ..ulan su içsenize diyorum erkek cevap veriyor ciyk ciyk tamam anne diyim içiyor bana bakıyor..eşime diyorum bu yakında soruda sorucak bak görcen :D

bence kuşlarınızı güzelce bi gözlemleyin o kadar suyu içmiyordur banyo yapıyordur ve etrafı da o yüzden batırıyordur.

banyo yapıyor olabilir ama dışkısı çok asırı sulu bunun için ne yapabilirim

Diyabet olur mu acaba kuşlarda [emoji848] doktor olarak belirtilerden aklıma bu geldi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Konuyu hortlatmışsınız :D bu arada kuşlarda kuşlar işemez dışkı ile birlikte atarlar ve bu arada suyu 1 günde bitirmesi imkansız ya banyo yapıyordur yada buhar oluyordur :D birde yorum yaparken tarihe bakın :)

Geri