Berrin YASMİN
Emektar Üye
1. ve 2. fotografa bakarsak burun delıklerının etrafında beyazlıklar gorunuyor bence dişi Allah nazalardan saklasın ablacım
Umut kardesime katılıyorum ayrıca abla beyaz kanat da erkek.
siyahlı mavili olan mı erkek onun kanatları beyaz digeri buz mavi gibi çok açık sarı kanatlı
Siyah kanat dişi gibi diğeri erkek.
teşekkür ederim maşallah sizin yavrularınızda çok güzeller bu arada sizin yavrularınızda çok güzeller yarın daha net resimler eklemeye çalışcam.Maşallah, bence de siyah kanatlı dişi diğeri erkek, fotoğraflardan da yanılıyo olabilirim.
sarı olan babaMAŞAALLAH...bence bunların hepsi erkek...?
büyüdülerde birde cereleri tam oturmuş olsa daha güzel olcakBerrin hanım, maşallah kuşlarınız çok guzel, bayağıda buyumuşler
İlk baktığımda bana hepsi erkek gibi geldi sonra biraz daha baktım 1. ve 2. resimde kuşunuzun ceresinde beyazlık var gibi... 1. Kuş hariç diğerleri erkek 1. kuşa da emin olamadım
evet fotolar net değil biraz daha beklememiz gerekiyor galiba fotoğraf makinesinin ayarlarında sorun oldugu için bu kadar çekebildimson iki resimdeki dişi gibi geldi bana..fotolar net olsa daha iyi yardımcı olacağım ama net foto değil malesef.
tamam eklerimtamam o zaman aceleye getirmeyelim 1 ay sonra tekrar çekip ekleyin fotolar yardımcı olalım..