E Emre BATUR Guest 10 May 2013 #3 dün paşa ve prenses diye resim paylaşmıştım ordaki maviye dişi dediler bende degiştirdim bu inşallah erkektir
dün paşa ve prenses diye resim paylaşmıştım ordaki maviye dişi dediler bende degiştirdim bu inşallah erkektir
E Emre BATUR Guest 10 May 2013 #5 paşa ve prensestekine bi bakar mısınız resimlere kuşcu erkek oldugunu iddaa ediyo ama burda degil diyorlar
paşa ve prensestekine bi bakar mısınız resimlere kuşcu erkek oldugunu iddaa ediyo ama burda degil diyorlar
E Emre BATUR Guest 10 May 2013 #8 nasıl dişi ya kuşcuya özellikle erkek olsun öbrünü dişi vermişsin diye söyledim bu kesinlikle erkek dedi bilen birini götürseydim keşke
nasıl dişi ya kuşcuya özellikle erkek olsun öbrünü dişi vermişsin diye söyledim bu kesinlikle erkek dedi bilen birini götürseydim keşke
Murat ÖZYÜREK Paylaşımcı Üye Katılım 17 Ocak 2013 Mesajlar 953 Tepkime puanı 1 10 May 2013 #10 2 aylık civarı ve erkek...
Cihat Türkmen Onursal Üye Katılım 3 Şub 2013 Mesajlar 2,898 Tepkime puanı 81 10 May 2013 #11 1,5-2 civarı yavru erkek.