M murat beynam Guest 24 Haz 2013 #1 Arkadaşlar sitemiz üyelerinden ezel albayrak isimli şahıs irkektir lanen duyurulur
Ezel ALBAYRAK Emektar Üye Katılım 29 May 2013 Mesajlar 1,161 Tepkime puanı 4 24 Haz 2013 #2 Caminin duvarıyla oynuyon dayıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı pembede yakışıyomuş la
Caminin duvarıyla oynuyon dayıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı pembede yakışıyomuş la
Ezel ALBAYRAK Emektar Üye Katılım 29 May 2013 Mesajlar 1,161 Tepkime puanı 4 24 Haz 2013 #4 Sabitlenecek konu ibretlik
N Numan Küçük Guest 24 Haz 2013 #5 Hahah ben de birisi kusunun cinsiyetini ogrenmek istiyor sandım hic gulcegim yoktu Allah da sizi guldursun
Hahah ben de birisi kusunun cinsiyetini ogrenmek istiyor sandım hic gulcegim yoktu Allah da sizi guldursun
S Sevtap DERİN Guest 20 Ağu 2013 #6 Anadolu'nun bağrından kopup gelmiş bu yağız delikanlıyı hangi diyos hatun sanır. Püü bunları göreceğime kör olaydım.
Anadolu'nun bağrından kopup gelmiş bu yağız delikanlıyı hangi diyos hatun sanır. Püü bunları göreceğime kör olaydım.
S Süleyman Mert DEMİRSOY Guest 22 Ağu 2013 #7 Malasef ben ilk başta öyle demiştim.Ama sonra özür diledim