Sari kusun ceresini yakin net flassiz gorebilirmiyizSizce dişi erkekden büyük mü mavi olanı yeni aldım çok soğuklar anlaşamayacak gibiler acaba yaşları mı tutmuyor yardım lütfen...
Sari olan erkek olabilir @AyşecikKavga etmiyorlar ilginizler sarı olan dişi yavruyken almıştım şu an 9 aylık civarı,mavi yeni 3 gündür bizde o da erkek diye düşünüyorum
Mavi erkek eriskin olma yolunda sarida erkek gibiYaş ve cinsiyet tahmininiz????
Hayir kusunuzun ceresi degismez mutasyonundan ileri gelen bir durum hep oyle kalicak ve erkek diyorumSarının cere rengi açık renk erkek olsa 9 aylık oldu koyulaşması gerekmez miydi bu zamana kadar
Masallah yakisikliya
Slm biçok kuşçuya gittim kimi dişi kimi erkek dedi davranışlarından anlayabilir miyim fikir verirsen sevinirimMasallah yakisikliya
Erkek omur boyu bekle yavru alamazsin disi olsa simdiye kahverengiye donecekti arama motoruna yaz cinsiyet ayrimi diye yine goreceksinSlm biçok kuşçuya gittim kimi dişi kimi erkek dedi davranışlarından anlayabilir miyim fikir verirsen sevinirim
Slm biçok kuşçuya gittim kimi dişi kimi erkek dedi davranışlarından anlayabilir miyim fikir verirsen sevinirim