M
Murat Can AKYOL
Guest
Herkes farklı başlıklar açmasın. Cinsiyet ve yaşını öğrenmek için kuşunuzun fotoğrafını atın...
Çeresini biraz daha net çekerseniz kesin bir bilgi verilebilir.
Yaşı, cinsiyeti nedir? Konuşturabilmek için uygunmudur? (Yeni fotoğraf)
ab 32 benimki cinsi dişide yaşı kac bilemiyorum
kusunuz 5-6 aylık cıvarı ama genede fotonuz net deıl.
[/url][/IMG]
Kusunuz 4-5 aylik disi cokta guzel masallah
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:56 -->-> Daha önceki mesaj 19:54 --
Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim Banada yardim edermisiz bugun degistirdim
5-6 aylik disi kusunuz.
Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim Banada yardim edermisiz bugun degistirdim
Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim umarim olmustur resimde beyaz görunuyo ama deil acik mavigagasını bıraz daha yakından cekıp yollarsanız daha bellı olur ama kusunuz dişiye benziyor yasıda 4-5 aylık cıvarı
Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim umarim olmustur resimde beyaz görunuyo ama deil acik mavi
2.resimdeki dişi, 3.resimdeki erkek ama fotoğraflar daha net olursa daha net cevaplar alabilirsin.
peki hocam çok teşekkür ederim, ırkları hakkında bir bilginiz var mı acaba? Petshoptan 50'şer TL'ye almıştım 2 ay önce. Sizce kaçar aylık görünüyorlar.