Eşi ile çiftleşmiyor diye eşini değiştirdim yine tık yok eski eşide bu 1 haftadır ayrılarResim yok
Üst tarafa doğru bakarsanız cerelerinin olduğu fotoğraflarda mevcutCereleri görmeden nasıl anlayalım cinsiyeti
Yeşil olan erkek. Diğeri dişiKusura bakmayın hemen atıyorum.
Onu bende anladım ama asıl sorunum şu bu kuşlar birbirlerine kur yaptığı halde neden çiftleşmiyorlar ?Yeşil olan erkek. Diğeri dişi
Cinsiyetleri nedir diye sorunca ilk başta o yüzden cinayetlerini belirtim. Bu konular öyle kolay olmuyor. Yıllar süren bile var. Daha önce hiç çift kuş beslemedim ama bildiğim kadarıyla ayırma yöntemi yapıyorlar. Kuşları bir süre ayırıyorlar. Sonra erkeğin olduğu kafese dişiyi getiriyorlar. Yada kızıştırıcı yöntemler var. Havuç rendeleyip verin kızıştırıcı etkisi vardır aynı şekilde yulaf yemi de kızıştırır. Ve şimdi ismini unuttum ama kızıştırıcı damlalar var, suluklarına damlatıyorsunuz. Ama kaliteli bir marka olsun mutlaka.Onu bende anladım ama asıl sorunum şu bu kuşlar birbirlerine kur yaptığı halde neden çiftleşmiyorlar ?
Şimdi dediklerinizi düşündüğümde yapmadığım tek bir şey kaldı oda kafesi sessiz ve insanlardan uzak bir yere yerleştirmekCinsiyetleri nedir diye sorunca ilk başta o yüzden cinayetlerini belirtim. Bu konular öyle kolay olmuyor. Yıllar süren bile var. Daha önce hiç çift kuş beslemedim ama bildiğim kadarıyla ayırma yöntemi yapıyorlar. Kuşları bir süre ayırıyorlar. Sonra erkeğin olduğu kafese dişiyi getiriyorlar. Yada kızıştırıcı yöntemler var. Havuç rendeleyip verin kızıştırıcı etkisi vardır aynı şekilde yulaf yemi de kızıştırır. Ve şimdi ismini unuttum ama kızıştırıcı damlalar var, suluklarına damlatıyorsunuz. Ama kaliteli bir marka olsun mutlaka.
Ve çifleşmeleri için sessiz insanların göz önünden uzak bir yerde olmalılar, kafeste oyuncak falanda olmasın. Yine sahte yumurta var onu kimi öneriyor kimi önermiyor. Artık siz araştırırsınız. Bu yöntemleri denemenizde fayda var
Aslında eş değiştirmek yapabileceğiniz en büyük şeydi bence ama yinede sessiz, insansız bir ortam da işe yarayabilir. Denemekten zarar gelmez sonuçta. Bu arada eşini siz değilde kendi seçse çok daha ilerleme kaydedersiniz. Dişiye seçtirin. Ama güvenilir olsun, hastalıklı olan bir salmaya falan atmayın kuşu. Bol şanslarŞimdi dediklerinizi düşündüğümde yapmadığım tek bir şey kaldı oda kafesi sessiz ve insanlardan uzak bir yere yerleştirmek
Eşini değiştirdim zaten gördüğünüz yeşilli olan 2. EşiAslında eş değiştirmek yapabileceğiniz en büyük şeydi bence ama yinede sessiz, insansız bir ortam da işe yarayabilir. Denemekten zarar gelmez sonuçta. Bu arada eşini siz değilde kendi seçse çok daha ilerleme kaydedersiniz. Dişiye seçtirin. Ama güvenilir olsun, hastalıklı olan bir salmaya falan atmayın kuşu. Bol şanslar
Biliyorum, bende o yüzden dedim "aslında havuç mavuç hikaye eşini zaten değiştirerek en büyük şeyi yapmışsınız zaten" demek istedim. Ama eşini kendi seçmeli. Neyse umarım ortam değişikliği işe yarar. İyi akşamlarEşini değiştirdim zaten gördüğünüz yeşilli olan 2. Eşi
İyi akşamlar ilgi ve alakanız için teşekkür ederim.Biliyorum, bende o yüzden dedim "aslında havuç mavuç hikaye eşini zaten değiştirerek en büyük şeyi yapmışsınız zaten" demek istedim. Ama eşini kendi seçmeli. Neyse umarım ortam değişikliği işe yarar. İyi akşamlar
Sizin dediğiniz mavi kuş buMavi kuşun daha net gün ışığında çekilmiş cere resmini atabilirmisiniz
Bunlarda elimde ki diğer iki kuşum ikisiyle de eşleştirmeye çalıştımMavi kuşun daha net gün ışığında çekilmiş cere resmini atabilirmisiniz
Hocam bu kuşun cinsiyetinden emin olamadım normal bir resmi var mı kuşunSizin dediğiniz mavi kuş bu