çiftleşme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Melih KAYALIKAVAK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
M

Melih KAYALIKAVAK

Guest
aynı çiftin ayrı ayrı çıkarttığı yavrular çiftleşirse bişey olurmu ?

Daha iyi çiftleşirler yavrular :) Herhangi bir sorun olmaz ;)

%10'luk bir pay her zaman mevcut kesin bir şey söylemek zor. Kan aynı kan neticede.

Bence olur .Doğacak yavruların sakat olma ihtimali yüksek...

Üretimhanesi olan bir ağabeyimin dediği söz "Aynı ana babadan çıkan yavruları çiftleştirmek daha kolay ve yavrularını almak daha iyi" diyordu.

O değil de benim dişi kuşum yuvalığın içinde çok mutluyum şu an. :D

Edit: Buraya neden yazıyorum emin olun bilmiyorum. Mutluluktan şaşırdım.

Bence hiç riske girme bulundugun şehirden yavrusu olan birisi varsa siteden isterse değiştirebilirsin olmadı petshopa söle

O değil de benim dişi kuşum yuvalığın içinde çok mutluyum şu an. :D

Edit: Buraya neden yazıyorum emin olun bilmiyorum. Mutluluktan şaşırdım.

Hadi hayırlısı bakalım :) Artık biz alıştık Sevtap mutlu olduğunda her yere yazıyorsun, bi sprey boya alma mutlu olduğunda evi yazılarla doldurursun :)

Hadi hayırlısı bakalım :) Artık biz alıştık Sevtap mutlu olduğunda her yere yazıyorsun, bi sprey boya alma mutlu olduğunda evi yazılarla doldurursun :)

Tevfik valla çok mutlu oldum. Son 15 dakikadır içinde ve tırtıklayıp duruyor. Allah sesimi mi duydu acaba. :D Mutluluktan evi değil sokakları bile boyarım. :D

Tevfik valla çok mutlu oldum. Son 15 dakikadır içinde ve tırtıklayıp duruyor. Allah sesimi mi duydu acaba. :D Mutluluktan evi değil sokakları bile boyarım. :D

Tamam sakin ol, derin nefes al ve 3 kere zıpla :) Durmadan bakmada kendi gözünü değdirme :p Bu arada senin kuşlar yumurtlasada şu sitede herkes muradına erse :D

Tamam sakin ol, derin nefes al ve 3 kere zıpla :) Durmadan bakmada kendi gözünü değdirme :p Bu arada senin kuşlar yumurtlasada şu sitede herkes muradına erse :D

Evettt değill miii amaaa:D Tevfik hala yuvada inanamıyorum. :D Kendim için bir şey istiyorsam namerdim yeter ki sitedekiler mutlu olsun. :D

Sevtap abla inanmıyorum sen bunu yazmadan önce hiç bişey yoktu bunu yazdın benim dişimde şuan yuvalıkta inanmıyorum.......

Evet abla inşallah ikimizde bu konuda boynu bükük kaldık ama Allah sesimizi duyuyor :D

Hani bana da yardım etseniz yumurtlama konusunda da beraber sevinsek ne kadar iyi olurdu...:D Ortak yaptıklarınız paylaşırsanız sevinirim. Sevtap hanım da yaptıklarını yazarsa çok iyi olacak..:D

Geri