Çift muhabbet Kuşu Aldim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Üye silindi 46172
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ü

Üye silindi 46172

Guest
Merhaba Dün Hazır Takım Muhabbet Kuşu Aldım 1.5 Yaşındalar 4 Ağız Yavru Alınmış Acaba İyimi Değilmi Onu Bilemedim Şuan Dinlenmedeler 25 Gün Sonra tekrar Yavru Yaparlar Dedi Petshop Acaba Bilgi Verebilirmisiniz Biraz Çünkü İnternette Araştırdım Genelde Yavru Yapmamış Alın Diyorlar Bazıları Yorulmuş Diyor Anlamadım Sizlerdende Bi Bilgi İsterim Kuşların Fotoğrafın paylaştım

Merhaba Dün Hazır Takım Muhabbet Kuşu Aldım 1.5 Yaşındalar 4 Ağız Yavru Alınmış Acaba İyimi Değilmi Onu Bilemedim Şuan Dinlenmedeler 25 Gün Sonra tekrar Yavru Yaparlar Dedi Petshop Acaba Bilgi Verebilirmisiniz Biraz Çünkü İnternette Araştırdım Genelde Yavru Yapmamış Alın Diyorlar Bazıları Yorulmuş Diyor Anlamadım Sizlerdende Bi Bilgi İsterim Kuşların Fotoğrafın paylaştım
Fotograf paylaşmamışsınız. 4 ağız yavru vermişlerse 2-3 ay kadar dinlenmeleri iyi olur. İyi bir bakımla hazırlayabilirsiniz onları.

Fotograf paylaşmamışsınız. 4 ağız yavru vermişlerse 2-3 ay kadar dinlenmeleri iyi olur. İyi bir bakımla hazırlayabilirsiniz onları.
OLUVJgGaD.jpg

Resim Burada Buyrun

Ortamda başka çift yok sanırım. Eğer öyleyse zaten ortama güvenip eşleşene kadar uzun bir süre geçer ve dinlenmiş olurlar.

Kanatlıoil marka prozim alın. ( Plus modeli de var plus olmayandan ) Düzenli vermeniz gereken bir üründür. Ayrıca N- zymax sf alın bunu da haftada 2 defa vereceksiniz. Bir de oilmix-s Öneririm. Bu ürünü de haftada bir kullanacaksınız. 2 günde bir yumurta verirsininiz. Havuç ve kara lahana da bol bol verin arada meyve. Başka bir şeye gerek yok. Ürünleri aldıktan sonra nasıl kullanacağınızı tarif ederim.

Kanatlıoil marka prozim alın. Düzenli vermeniz gereken bir üründür. Ayrıca N- zymax sf alın bunu da haftada 2 defa vereceksiniz. Bir de oilmix-s Öneririm. Bu ürünü de haftada bir kullanacaksınız. 2 günde bir yumurta verirsininiz. Havuç ve kara lahana da bol bol verin arada meyve. Başka bir şeye gerek yok.
Şu Söylediğiniz Vitaminler Yokta bende Röhnfiried Markalı Ürünlerin Vitaminleri Var
Röhnfiried Gervit Multivitamin Röhnfiried Entobac Probiyotik Röhnfiried E vitamini Selenyum Versele Laga fertivit Var Onların Yerine Bunları Kullansam Olurmu Zaten Yumurtalı Mama Yapıyorum

Şu Söylediğiniz Vitaminler Yokta bende Röhnfiried Markalı Ürünlerin Vitaminleri Var
Röhnfiried Gervit Multivitamin Röhnfiried Entobac Probiyotik Röhnfiried E vitamini Selenyum Versele Laga fertivit Var Onların Yerine Bunları Kullansam Olurmu Zaten Yumurtalı Mama Yapıyorum
Baştan söyleseydiniz bunlar var diye ona göre yorum yapardım. Gerwit haftada 2 kez yarım suluğa 5 damla. Enterobac haftada 2 kez yarım suluğa mercimek tanesi kadar. Fertivit ve E vitaminini 1 ay kadar vermeyin. 1 ay Sonra Gerwiti haftada bir fertiviti de haftada bir verirsiniz. E vitaminini de ayda bir verin. Benzer ürünler almışsınız almadan sorsaydınız keşke.

Baştan söyleseydiniz bunlar var diye ona göre yorum yapardım. Gerwit haftada 2 kez yarım suluğa 5 damla. Enterobac haftada 2 kez yarım suluğa mercimek tanesi kadar. Fertivit ve E vitaminini 1 ay kadar vermeyin. 1 ay Sonra Gerwiti haftada bir fertiviti de haftada bir verirsiniz. E vitaminini de ayda bir verin. Benzer ürünler almışsınız almadan sorsaydınız keşke.
E-S yerine Bt amin forte alabilirdiniz mesela. Neyse almışsınız bir kere dediğim gibi kullanın.

Aynen Soylicektim Kusura Bakmayın Tamamdır Dediklerinizi Uygulayacağım

Geri