Cicikuscicikus
Yeni Üye
herkese merhaba benim muhabbet kuşum var. Şen şakrak bir kuştu cinsiyeti dişi. Kuşumda tuhaflık hissettim ilk önce uyurken ağlama gibi ses çıkarıyor kafasını arkasına sıkıştırıp uyuyordu bir de kafeste hiç durmuyordu masanın ayaklarına sandalyenin ayaklarında uyuyordu. Ve tüm gün orda duruyordu. Biz bu eve yeni taşındık bahçe katı, soğuk diğer evimize göre. Ben 3 gün önce bahçe kapısını açtım ev havalansın diye cahilliğime biliçsizliğime geldi kışta kapının önündeydi kfeste ama hava hiç esmiyordu. Ve şimdi kuşum çok hasta hep uyuyor sesi çıkmıyor kımıldamıyor yanından kimseyi geçirmeyen kuşu elime alıyorum ölü gibi. Kuş sesi açıyorum hiçbir şekilde tepki yok bu arada yeme içme hiç yok. İshallik bir durumda yok. Veterinere götürdüm. Vitamin ve antibiyotik verdi. Suluguna vitamin 4 damla antibiyotik 2 damla kat ver dedi. Ama hiçbir şekilde içmiyor bu arada kombi evde açık tamamen sıcak ortam hazırladım. Ama yok tepki iyileşmiyor. Onu öyle halsiz görünce cok üzülüyorum. Lütfen yardım edin. Hemen iyileşmesi için ne yapabilirim.