Camıma çarpıyordu içeri aldım

mehmetayan

Yeni Üye
Merhaba dün camıma çarpıyodu içeri aldım. Aldığımdan beri ötmüyo yemini yiyo ama suyunu içmiyor.Çeşmede ki arıtmadan kattım suyunu sizce sebebi nedir birde yaşından anlayan arkadaşlar var mı acaba?
994462d43929ff1012fa66f211012f2f.jpg
1ded8821e1db3b44b5fa47be3c9de172.jpg
1c615308faf60a688f8fee356cdef845.jpg
30111b7267dbd3cc5e7eac9e4f1f9434.jpg

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Korktugundan olabilir su da içer. Yavru bir kuş. Kprkusu stresi geçince içecektir güle güle besleyin

Sağlığında herhangi bir sorun var mı peki bunu nasıl anlayabilirim?

Sağlıklı görünüyor. Dışkısından anlayabilirsin. Yeni evine alışırken bir süre sulu dışkı yapabilir. Suyuna vitamin takviyesi yapabilrsiniz.

Sağlıklı duruyor.Az miktarda kıvırcık veya maydanoz verebilirsiniz.

Ne kadar güzel bir davetsiz misafir sağlıkla büyütün, ömrü uzun olsun inşallah..

Maşallah hazırda yuvasıda varmış zaten, daha ne istesin [emoji4] yumurta maması her zaman için en sağlıklı besin ortama alıştıktan sonra yemeye başlayacaktır korkması çok normal kaçmış belli ki

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sağolun inşallah

İyi bir multivitamin ve probiyotik alabilirsiniz birde kafesi yenileyin bence alt ızgaralı bi kafes alın gördüğüm kadarıyla bu kafesin küflü telleri var ve sağlıklı bir kuş dışkısıda normal görünüyor

İyi bir multivitamin ve probiyotik alabilirsiniz birde kafesi yenileyin bence alt ızgaralı bi kafes alın gördüğüm kadarıyla bu kafesin küflü telleri var ve sağlıklı bir kuş dışkısıda normal görünüyor
Evet boyası soyuldu kafesim eskiydi ama sahibi çıkmazsa bakalım teşekkürler

Geri