C cagriiesen Yeni Üye Katılım 1 Mar 2019 Mesajlar 54 Tepkime puanı 6 27 Mar 2019 #1 Alıntı.... kuşa yardımcı olmak için arkadaşın adına ben paylaşıyorum yazdıklarınızı o okuyacaktır faceden alıntı yapıyorum
Alıntı.... kuşa yardımcı olmak için arkadaşın adına ben paylaşıyorum yazdıklarınızı o okuyacaktır faceden alıntı yapıyorum
H Hayvansever03 Onursal Üye Katılım 2 Kas 2017 Mesajlar 10,177 Tepkime puanı 2,412 27 Mar 2019 #2 O bölgeye terramycn ya da evde onarıcı krem(bepanthane, madecssol vs) hangisi varsa onu sürsün. Kırık olabilir, veterinere gitmeli.
O bölgeye terramycn ya da evde onarıcı krem(bepanthane, madecssol vs) hangisi varsa onu sürsün. Kırık olabilir, veterinere gitmeli.
mutluş Paylaşımcı Üye Katılım 16 Eyl 2018 Mesajlar 993 Tepkime puanı 274 27 Mar 2019 #3 Hayvan nasıl cama sıkışıyor?veteriner şart.direkt götürsün durumu iyi olmayabilir.hastalıktan anlamasada heralde kırıktan sargıdan anlıyordur.
Hayvan nasıl cama sıkışıyor?veteriner şart.direkt götürsün durumu iyi olmayabilir.hastalıktan anlamasada heralde kırıktan sargıdan anlıyordur.