lilacthecrazybirb
Yeni Üye
Bana ikiside dişi gibi geldi maşallah çok güzeller sağlıklı uuzn ömürleri olsun inşallahMerhaba, kuşlarımın burun rengi değişiyor. Hasta doğdukları için yavrulamalarını istemiyorum bu yuzden cinsiyetleri çok önemli. Bir fikriniz var mı ?
Şuan dışı gibi duruyorlar değişeceğini düşünmüyorum ama belli olmaz daha küçükleramin inşallah inşallah erkeğe dönüşürler
Ben eskiden ureticilik yaptım şuan hobiciyim 10 adet kuşum var benimkilerden 1 çift yumurta da yatıyor 1 i yumurtalamak üzere 1 takımı yeni aldım 2 takımda henüz yavru bende düşünüyorum bukadar yavru ne olacak ama sizinkiler dışı problem olmayacaktırÜretici değilim ama 6 kuşum var sıkıntı yasıyorum acıkcası
Bazıları yavru almak ister bazılarıda engel olmak ister işte bizim elimizde değil onlar nasıl isterse öyle oluyor amin bir araya getirmeyin en güzeli istemiyorsanız dişiler ayrı erkekler ayrı kafeste olsunBende şuan 3 erkek var ikisi kardeş 1 yasında babası 2-3 yaslarında, dişi 1 yasında babasıyla eşleşti engel olamıyorum, bunlarda dişi olursa ne olacak kara kara düşünüyorum allah uzun ömür versin
Baskın bir erkekse dişileri etkiliyordurValla hepsini ayırdım ama benim baba kuş alfa bir kuşmuş cazibesine kimse dayanamıyor
Maşallah evet 2 yaş var ustude olabilir onu anlamak zor maşallah çok güzel bir kuş benim erkek kusuma benziyorerkek kuşum bu büyük olarak almıştım yaşı kaç bilmiyorum ama 2-3 vardır. Baya büyük bir kuş masallah
Ricaederim iyi akşamlarteşekkürler iyi aksamlar